Za sve one koji tvrde da sam cvikao uoči operacije neka prvo argumentiraju svoje tvrdnje. Evo, ja opet argumentiram da nisam cvikao. Pogledajte link....
http://kraljeznica.info/forum/index.php?topic=182.0
Davore lako je biti general poslije bitke.
Evo argumenti: citati sa
http://kraljeznica.info/forum/index.php?topic=153.18Davor
citat 1: Hvala svim na lijepim željama. lagao bih kad bih rekao da mi nije pomalo nelagodno, ali onda se samo sjetim kako mi je užasno ove dvije godine i sve bude lakše, dapače, jedva čekam. Još radim do petka ovaj tjedan. Onda se vraćam u natrag u Hrvatsku, započinje mi kolektivni godišnji pa ću onda spojiti sve do operacije nešto sa starim godišnjim, a nešto sa bolovanjem, jer u dogovoru s poslodavcem nema smisla da se vraćam na svega tjedan dana. Mislim da ove dane kada budem više doma ću i više razmišljati o tome. Imam čvrsta obećanja od svih liječnika da mi ne može biti gore nego što je i to mi je dovoljno. malo se jedino grozim one opće anestezije i te glupe nesvjestice. Bio sam jedanput prije 7 godina kad sam operirao slijepo crijevo, samo tada je sve bilo lakše jer se sve desilo munjevito u par sati, a ovo iščekivanje me pomalo guši. Mislim da ću si zadnjih par noći prije operacije potpomoći san sa malo THCa Cool. Univerzalni lijek za sve bolje i to nego se kljukat kemiijama. Eh, odmah se sjetim studentskih dana Namigujem.
citat 2:Jasna, ovo ti nije trebalo da mi spominješ morfij Š?, Šta je stvarno moguće da prvi dan toliko boli? Sjećam se kad sam operirao slijepo crijevo, "kasapin" metodom, i rez od jedno 15cm, sa rezanjem trbušnih mišića. To nije bila neka bol dok sam mirovao, ali svaki pokret je bio pakao, puno veći nego ovo sad što imam sa kralježnicom i mogu ti reći da je trebalo jedno mjesec dana da se u potpunosti ispravim da mogu uspravno hodati. Pa nisam dobivao morfij tada...ali ako hoćeš reći da je ovo gore od toga onda bolje da me ni ne probude tih par dana... Plač
citat 3:Znači ovako da pojasnim još jedanput stanje, ja zadnjih godinu dana nisam popio nijednu tabletu za bolove. Mene bolovi uhvate samo pri određenim pokretima, odnosno kod normalnog hodanja, zato i hodam malo nakrivljen. Kad ležim lijevu nogu ne mogu podići više od 5 cm. Kad je južina ili promjena vemena onda se raspadam od bolova. Znači, ja biram operaciju ne da bi se riješio ne znam kakvih bolova već da bi oslobodio ukočenost, jer mi ni najbolje terapije nisu dosada pomogle. Drugi razlog je procjena neurokirurga da je živac ugrožen u budućnosti. Neurokirurg mi je objasnio da mi je hernija takva da jednostavno nema nikakvog načina da se promijeni na bolje osim operacije.
Sad, na osnovu svega napisanog, što da očekujem kad se probudim, bolove veće nego prije, umjereno veće nego prije, pakao koji se zove upotreba morfija, ili nešto treće? Operacija se izvodi, znači, endoskopski....
Usput tebe smo ispraćali kao da ideš na mjesec (vidi se u linku koji si naveo) a ne na transplataciju srca ups op. kralježnice.
Off topić. Brišite. Sory nisam mogao odoliti.