Druge teme povezane s kralježnicom > Oporavak nakon operacije

Anketa: Nakon koliko vremena od operacije ste išli u toplice?

(1/2) > >>

bojan:
Otvorio sam anketu da vidimo stanje. Bilo bi korisno da u odgovorima napišete koju ste operaciju imali, nakon koliko vremena ste išli, gdje i koliko ste bili u toplicama i kakav je bio status nakon toplica.

Za raspravu o tome kada ići u toplice pogledajte temu
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

teoantun:
Moji cimeri i ja, svi sa interlaminectomom i ablacijom diska (L3/L4, L4/L5 i L5/S1 i ja L5/S1) smo išli nakon 30 dana. Bilo nam je super i sve smo mogli raditi. Dodatno smo popodne i poslije večere šetali.  :)

Plavuša:
Nakon 60 dana ali samo zato jer sam operirana u studenom, pa su bili praznici... Ali opet nije prošlo dobro - nakon 10 dana dobila sam štake, TENS i injekcije u sobu. I nakon toga tako su prošle sve terapije u toplicama i u općoj bolnici.

vedran:
Ja sam išao nakon 21 dan (točnije 24, ali to nije u anketi). Osjećao sam se dobro. Sve sam odrađivao bez problema i nisam imao nikakvih bolova. Svako popodne sam još dodatno leđno plivao, a predvečer šetao. Radi se o Vž toplicama i bio sam tamo 3 tjedna. Nakon toga, subjektivno sam se osjećao bolje, a tako je i sada, 41 dan nakon povratka iz toplica i 86 dana nakon operacije.
Radili su mi interlaminektomiju i mikrodiskektomiju L4/L5 i L5/S1.

Naranca:
evo i mog iskustva! tocno 21 dan nakon operacije (interlaminektomija, mikrodisektomija L4-L5, L5-S1) sam dosla u vž toplice, normalno sve radila osim sto se nisam kod vjezbi u dvorani (tako su mi rekli) okretala na trbuh, kasnije i to pocela. plivala samoincjativno dnevno oko 2 kilometra ledno, te šetala sat vremena dnevno! boravak u toplicama prosao bez bolova. sad sam trenutno 63 dana od operacije i 20 dana od povratka iz toplica. osjecam se vrlo dobro, gotovo bez ikakvih bolova.  ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju