Ja sam nakon prve operacije otišao u OFMIR Bizovac nakon 2 tjedna,i to je bila velika greška.Vježbe su rejake za operirane ljude,za one koji još imaju dosta do operacije je OK,ali sve ostalo ne.Tada sam otišao nakon 6 mjeseci u Daruvar na 3 tjedna,i opet loše,vježbe u bazenu preslabe,a u dvorani prejake,makar kada osjetiš da boli,prestaneš sa vježbama.Nakon lanjske operacija priraslica nisam išao u Bizovac,dogovorno sa mojim neurom,nego vježbao kod kuće,išao 2 puta po 2 tjedna u dom zdravlja na struje i ostalo,i nakon 6 mjeseci otišao,pomeni najbolje toplice,u Lipik.Vježbe u dvorani totalno primjerene operiranim ljudima,elektrostimulacija mjehura dala odlične rezultate,DDS,TENS i galvanizacija na vrhuncu,i uz nadoplatu od 25 kn na tjedan dobiješ privatnu dvokrevetnu sobu gdje je u kupatilu u kadi,nevjerovatno,termalna voda.Sada opet imam priraslice,ali neću na operaciju,nego opet u Lipik.Bio sam u Bizovcu u 3. mjesecu 2 tjedna,ali nema pomaka.Moja preporuka je definitivno Lipik,je malo dosadno,ali tko se želi liječiti,negleda na zabavu.