A da se svi odselimo negdje daleko od ove lijepe naše ?
Meni je stigao nalaz magnetske. I iskreno, jučer sam se onako baš isplakala, jer moja doktorica i drugi doktori kojima sam pokazala nalaz, samo odmahuju glavom i govore da nije dobro, i da ću morati ponovo na operaciju. Uglavnom radi se o priraslicama na L4, L5.
zaključak Mr pregleda je da kod stanja po interlaminektomiji L4 - L5 i L5 - S1 lijevo te mikrodiscektomiji pokazuje obliterirano epiduralno masno tkivo parasagitalno lijevo u segmentu L4-L5 suptratom koji se kontrastom intezivno i homogeno imbibira i odgovara prvenstveno vezivnom tkivu. U istoj visini je voluminozna ovojnica korijena spinalnog živca, inkorporirana u kontrastomimbibirano vezivo.
Fokalna zona višeg inteziteta signala unutar i.v diska T2 mjernoj slici segmenta L5-S1 parasagitalno, lijevo. U istoj visini vidi se i fokalna zona subhondralnog edema kosti-ja nemam pojma šta to je?
Meni nije disk vani koliko sam skužila kao kod Ladyanite, nego se radi o priraslicama, i neznam šta je taj edem
Iskreno nisam prepisivala cijeli nalaz jer je ispisan na dvije strane papira. Naručila sam se kod neura za drugi četvrtak. A do tada ostaje mi piti moje otrove i šepat s tom lijevom nogom. Sada sam još pokupila neku virozu, tako, malo, samo da mi ne bi bilo dosadno, bar jedan dan
Držim nam svima fige da što prije ozdravimo