Druge teme povezane s kralježnicom > Oporavak nakon operacije

Oporavak nakon operacije

(1/53) > >>

ladyanita:
 ;D Evo dva tjedna je prošlo od moje operacije.Dane provodim ležeći u krevetu s time da se bar 20 puta dignem,odem do frižideri,do WCa...odem van si srušiti si cigaretu i to je ukratko to. Rana mi se malo upalila od ovih vručina,ali i to je već sanirano. :P Najvažnije je da mene ništa ne boli,ponekad osjetom neke slabe grčeve u nozi,ali ništa strašno. Uglavnom dosadno,dosadno i dosadno.....jedino su me sad počele brinuti toplice....Varaždinske....smještaj i kako taj izdržati 3 tjedna?? :P Čitaj dosta o tim priraslicama,pa se malo i toga bojim :-\ da li  ih je moguće kako spriječiti ???

Henrik VIII:
Važno je da niš ne boli, osim duše jer je predosadno. :P

ladyanita:
 :'( Helpppp !! Dakle...danas je četiri tjedna od operacijeL5S1 i  sve je bilo super do prije 3 dana. Ne pregibam se i još nisam ni jednom sjela.
Prije 3 dana,nakon tuširanja ja sam se lijepo,fino,nesvjesno sagnula i to onako pošteno ...od srca  :'(  u križima me presjeklo katastrofalno  :'( :'(  od tada imam osjećaj stalnog žarenja cijeli dan. Ova noć mi je bila koma,kad sam se okretala  kao da mi je netko zabio nož u križa. Da li sam si ja tim naglim sagibanjem mogla nešto sjebati ??? Krasta od reza mi je u potpunosti nestala,ali pitanje je kak to izgleda unutra.. !!

Henrik VIII:
Operacija vjerojatno jest riješila problem vezan uz prtisak na živac, ali ona nije izliječila tvoju kičmu. Pogotovo ne osteohondrozu koja će i dalje utjecati na diskove i stvarati probleme ne samo na tom dijelu nego i drugdje. U tom smislu, trebaš se pripremiti ipak na određene životne prilagodbe, a to su i izbjegavanje opisanog sagibanja. Koža zarasta drugačije nego kičma (obnavlja se svaka 28 dana) i pitanje je kakvo je stanje unutra. Kako si sada?

ladyanita:
  Nazvala sam danas u bolnicu i rečeno mi je da strogo mirujem (kao u bolnici) do četvrtka. Ako se stanje ne popravi morala budem na pregled. Moguće da je disk opet izletio ( sad ne znam koji) ili sam samo nategnula ligamente. Mislim da je prije ovo prvo jer se meni bo opet širi u nogu. Najgore mi je okretanje u krevetu.Ma za poludjeti i pitanje dal budem mogla drugi tjedan u toplice,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju