Joj Ljiljana točno bi ja tako,ali ću sad prvo pričekati ponedjeljak da vidim zašto ja moram nositi uputnicu za MR točno u 15:00h. Onda ako mi termin ostane za 3.6. onda je plačam jer poludim do lipnja i cijeli organizam mi se bude raspao od droge...kak Henrik kaže. Zatim čim prije do neura.
E...a dalje nemam pojma

Da sam samo prošle godine prije operacije znala toliko o toj kralježnici i o mogućim problemima poslje operacije i naravno toliko toga o dr.Saftiću.....sve bi bilo drukčije. Bila bi sigurno digla kredit i dala se njemu u ruke,a sad se bojim i ići pored bankomata (da i mene ne povuće unutra).
A onda se opet sjetim cimerice iz bolničke sobe koja je odlično i 4 mj.nakon operacije je išla na posao,a isti doktor nas operirao.
Znaći....mislim i sigurna sam da nije doktor kriv nego oćito ja.
Jer ima još jedna prijateljica koja je isto dobro,ali hoda kod svih mogućih doktora,jer samo razvlači čim dulje bolovanje.
Ali....svejedno bi išla doktoru Saftiću jer se fakat ove naše operacije ne mogu mjeriti sa njegovim radom.....i mogao bi se natrag pridružiti na forum

Ali ja svejedno još uvijek vjerujem svom dr.Kčiri....mada će me i on i moja LOM poslati u rodno mjesto s obzirom koliko ih maltretiram.