Operiran 20.06.,u toplicama završio 05.07. vratio se 26.07. iz bolnice izašao 24.06.drugi dan već opalio 3 km šetnje,upala mišića trajala 2 dana,evo 28.10.skinut s bolovanja,od 31.10. na poslu. Meni je sve to smiješno,ali da krenemo redom,od izlaska iz bolnice do odlaska u toplice samo šetnja,o vježbama nisam imao pojma do fizikalnih u toplicama,nakon toplica ponovno šetnja,plivanje povremeno jer 2h košta 20kn na bazenu a dobivao sam 1345kn naknade,vježbanje sve manje.Trnaca nije bilo sve do otprilike tamo 20.10. Znači,28.10.sam skinut s bolovanja,pa reko ako mogu na posao onda mogu i na nogomet,dakle 29.10. odlazim u dvoranu i 1,5h odigram nogomet bez ikakvih problema,trčim već tamo negdi od 15.09.,vozim bicikl ali poslije toga imam bol u samim kukovima,ali prođe nakon odspavane noći. Naravno da se oporavak razlikuje od osobe do osobe,ali mislim da je moj bio dosta dobar,mada znam i operater mi je rekao da ćemo se vidjeti ponovno za nekih 3-4 godine zbog problema koji će se javiti u nižim segmentima lumbalnog i sakralnog dijela,što je već i sada vidljivo iz nalaza MR-a. Obavio sam i oko 15.09.IK koja je donijela rješenje o promjeni radnog mjesta i ograničenjima,a dr.opće prakse skida me s BO nakon 4 mjeseca i osam dana od operacije.Velim,osječam se dobro,jutra su malo teža oko dizanja,obuvanja i svih radnji dok se malo sve ne razgiba,terapije dodatne nisam dobio nikakve,a kažem da su trnci i dalje blagi tijekom cijele prednje strane lijeve noge i stražnje strane desne noge,znači oni dijelovi koji su i bili "problematični" i prije operacije.Ako te interesira još nešto pitaj u PP,a tu je i teoantun koji također ima sličnu operaciju i iskustva s istim tegobama.