Pozdrav svima!!
nov sam na forumu, vidim da stvarno imate puno iskustva kada je u pitanju kralježnicu i bolovi vezani uz nju.
Uglavnom moj problem je slijedeći imam bolove u lumbalnom dijelu leđa oko mjesec dana. Bolovi su se javili na nogometu (na betonskoj podlozi) no još sam neko vrijeme igrao jer kada bi se zagrijao bolovi bi prestali, no s vremenom me počelo bolit i kod trčanja pa sam prestao, usporedo s time sam vježbao. Mirovao sam tjedan dana posjetio doktora i dobio tablete diclo duo i nakon toga bol u leđim je prestala, vratio sam se vježbanju i nogometu no nakon dva dana sam opet osjetio bolove u leđima.
Otišao sam na masažu, nakon čega sam počeo osjećati lagane trnce u desnoj nozi i laganu bol kada sam krenuo šetat prvih nekoliko koraka (maserka mi je pokušala izvući kralješke, ili tako nešta, no nije uspjela navodno zato što su mi mišići pretvrdi i stisnuli su kralježnicu pa ih još mora razmasirati). Bio sam i drugi put na masaži nakon toga mi je bol u leđima malo popustila iako je još uvijek osjećam, a što se noge tiče samo ponekad osjećam kao da mi trne
Imam pregled kod fizijatra no tek slijedeći mjesec, no problem je što mi onda počinje i faks a o tome mi ovisi da li ću moći studirat ili ne(student sam kineziološkog fakuletea), čitao sam dosta o herniji diska i strah me da mi se to dogodilo, tako da htio bi pitat dali išta drugo može uzrokovati ovakve simptome i dali se moguće poslije hernije diska baviti sportom??
hvala unaprijed!