Gizmo.....
lutaš i lutaš...dok ne obaviš MRI ti ne znaš šta ti je...vrlo jednostavno....
Obavi što prije MRI...plati ako treba....
Sa nalazima se javi na neurokirurgiju Vinogradska. Tamo ćeš tek onda sve saznati
Opcije su ti:
- diskus hernija koja se ne mora operirati, nego se sama povuče nakon nekoliko mjeseci intenzivnoih terapija i specifičnog ponašanja.
- diskus hernija koja se mora operirati, to opet sve zavisi o vrsti hernije, ali najčešće završava 100% pozitivno, ali opet uz jedno 3 mjeseca postoperativnog mirovanja.....
Gle, ono što difovac ne želi da ga snađe, to je diskus hernije. POmiri se sa time da će ti u svakoj moguićoj opciji trebati barem nekoliko mjeseci oporavka, a to može značiti i gubitak godine. A bolje i gubitak godine pa znati da si izliječen nego sve nešto na pola raditi, razumiješ?
Ono što moraš pod hitno napraviti to ti je MRI i pregled neurokirurga. Preporučam dr. Saftića u Vinogradskoj. Operirao me je nakon što sam praktički bio invalid i nakon 3 mjeseca ja sam igrao nogomet ono full. Evo još malo i dvije godine od operacije, a ja se nikad bolje nisam osjećao. Pročešljaj malo moje postove a možeš se i javiti na PP ako hoćeš.