Zabavni dio foruma > Ostalo

Kako si pomoči kod promjene vremena

<< < (2/7) > >>

ljiljana252:
Nije nikakva sramota,sve bi ti to radila da možeš.a i veliki je blagoslov i sreča da nam ima tko pomoč,i da imamo podršku u obitelji.Ja imam svekrvu koja živi par kuča dalje.Da ju zovem u sred noći odma dojuri,Pazi na mene i baš mi je podrška velika.A ujedno i najbolja frendica,Znam da nevole baš svi svoje (svekrive) al ja svoju obožavam.Bar po tom pitanju svoje bolesti znam da imam podršku obitelji a ona je pola ozdravljenja. 8)

Henrik VIII:
Meni je problem što mi je majka jako stara, jedva sebe vuče sa 74 godine i da još vuče i mene, možemo samo oboje opasti i završiti u bolnici. Cimeri su mi doma kad ne rade, ali je rupa 9-10 sati radnim danom. Brat i sestra bi teoretski mogli pomoći, ali su oboje psihički bolesni i to znači da ih onda moram trpiti i uzdržavati dok su sa mnom. A to je onda bolje da platim nekome da je sa mnom dok sam tak u komatosis stanju nakon operacije. Ovako se nekako vučem kao avet po kući i tražim pomoć od svojih dečkova oko kuhanja i nabavka hrane jer više to ne mogu sam. Danas poslije doručka sam maznuo Targinact i domah u hrkanjac!

ljiljana252:
Vražija kušurina,nikako da prestane >:( Ali evo jedna dobra vijest,mužič mi je kupio TEENS za dan žena,sad se bacam na ćitanje uputa,pola slova nevidim od ljekiča,mislim da ču ga tek sutra moči isprobati

Henrik VIII:
Kišurina je odvratna, puše, nikako da prestane, prespavao sam cijeli dan, a boli. Za poludjeti. TENS je super, samo pazi da si ne skuriš kožu. I puštaj onoliko struje koliko ne izazia bol u živcu. Neke elektrode izazivaju alergiju, tako kod mene zna jako svrbiti poslije koža. Važno je da dobro opereš prije stavljanja elektroda i poslije mjesto na kojem su bile. I pazi da ne zaspiš, mada imaju programi ograničenje, ali su te elektrode sitničke pa je bezveze da ti se unište ako se nešto zmrda.

ljiljana252:
Hvala henrik za savjet u vezi puštanja struje i boli u živcu to nisam znala.moj TENS-  je 2-kanalni sa 4 samoljepljive elektrode.ima 3glavna programa.tens,ems,i masažu sve zajedno 78 programa.valjda če mi jedan pomoči.svi programi limitirani na 30 minuta.javim doživljaje kad ga iskušam.sljedeče što ču si pribavit je orbitek,navodno je i to ok za križoboljce ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju