Zabavni dio foruma > Ostalo

Kako si pomoči kod promjene vremena

(1/7) > >>

ljiljana252:
Evo dragi moji zanima me kako si pomažete kod velikih bolova kad nastupi promjena vremena??? Zadnjih par dani mi je grozno.tablete nepomažu,mažem gelom što hladi ništa..cijeli dan kemijam šta da napravim,iz kreveta se danas nisam maknula..Došla sam na ideju da izvadim stvari zamrznute iz hladnjače omotam ručnikom i hladim.i  gle čuda malo je pomoglo,samo nesmmijem to micat sa kuka jer se odma vrača bol.Ako imate još koji pametan savjet dobro došao je. :-[

Henrik VIII:
Eto, ista priča i ovdje. Bolovi su  :o i nema spasa što god da uzmem. Sve djeluje kratko i slabo.  :'( Meni hladnoća ne pomaže ništa, još ako mi je hladno dobijem neurološki napad i trese mi se cijelo tijelo i cvokoću zubi. Prije je pomagalo sa vrućom vodom u kadi, ali ako uđem u kadu, neću moći van. Da mogu hodati, otišao bih u saunu i dobro se tamo ugrijao; slično je kao ona Solux lampa, to mi je dosta pomagalo. Koristim TENS pa si njega namjestim po nogama, ali nema ni to puno koristi. Danas mi je bolje nego jučer i prekjučer, a prekjučer je bio najgori mogući dan u cijeloj godini.

ljiljana252:
Ista stvar i kod mene zadnjih par dana,isto sam za vikend išla hodat bolilome i onda al sam se napapala tableta jer sam glupača mislila da je bolje hodat nadrogiran i sa manjim bolovima nego nikak.Sad plaćam danak :),nema veze proćiće.ujutro se probudim sa dva paketa odmrznutih šnicli i nekoliko paketiča ledovog smrznutog graška ;D šteta pa se nije skuho sam,jer mislim da ni danas nema ručka ::)

Henrik VIII:
E vidiš, a ja sad moram ići na plac nakupovati hranu, to je ukupno 4 km dok se vratim do kuće, a svejedno mi je da li idem na bus jer me od inercije kičma boli i u busu katastrofalno. Sad idem i što bude bit će!

ladyanita:
Mene isto noga rastura i to ovaj dio Flexor hallicus longus...to mi je Henrik stručno objasnil,jer tu nekaj ne valja...tak pokazuje Emng.I ti nekakvi grčevi ili udari u stopalu.Jednostavno čekam da mi stopalo otkaže.
Jučer se popodne nisam već usudila popiti ništa protiv bolova pa sam drmnula normabel. I onda sam oko pola 5 zaspala i sve do 8 ujutro. Par puta me probudila bol u stopalu,pa si onda samo nekako premjestim nogu i dalje spavanac.

Hvala Bogu da živim s mamom,pa onda ona vodi brigu o djeci...jer da se na mene oslanjaju,pitanje dal bi išle na vrijeme u školu. Sramota....ali i užas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju