Zabavni dio foruma > Ostalo

Kredit za zdravlje

(1/4) > >>

bojan:
U zadnje vrijeme u medijima ima dosta informacija o kreditima na crno uz lihvarske kamate.
Ovo je jedan od članaka
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Nadam se da nitko ovdje nema iskustva s tim. Mene užasava takva situacija kada netko nema izbora već da bi spasio život mora poseći za takvim riješenjem. Kad kažem život ne nužno operacija koja spašava život već recimo operacija kralježnice i terapije koji bi trebale omogućiti da čovjek može normalno funkcionirati.

Tanja2:
Ja sam se obratila putem emaila jednom privatnom doktoru.Poslao mi je cjenik,samo običan pregled je 350 kn,a kad sam vidjela cijenu EMNG-a brojala sam dvaput nule nisam mogla vjerovat..dva soma kuna.Katastrofa!

senainter:
1000 eur nije dovoljno ni da se pocne lijeciti kicma, kad se sjetim samo koliko sam love potrosila, pih ... Tako je za sve ne samo za ledja, bar ovde u Sarajevu, zdravstvo nije uredjeno i do nekih specijalista se ne moze ni doci. Npr. lako cete doci do neurohirurga, ali do ginekologa e svaka vam cast ako uspijete doci do bilo kakvog ginekologa u roku od 7 dana. A i ti ovdasnji neurohirurzi, jako su me razocarali, samo se nadam da necu pasti nikad na takvo dno da me oni lijece. Cinjenica je da zdravlje kosta, a sto se tice takvih kredita, srecom nemam iskustva pa ne znam ...

Neurokirurg:
Ja naprosto ne znam o čemu vi ovdje pokušavate pričati? pa cijena sata automehaničara u servisu je 300 kuna, za 15 minuta ja svojoj frizerki dam 50 kuna i slično da ne nabrajam...privatno zdravstvo je nešto što je uvijek skupo i biti će još skuplje. Ali to nije problem. Problem je što u Hrvatskoj trenutno nema kriterija po kojem bi se vrednovala kvaliteta posla u privatnom zdravstvu pa pacijenti vrlo često ne dobiju uslugu primjerenu cijeni koju plate. Kada bih počeo pričati o kralježnici......kraja ne bi bilo.

ddario:
I uz sva dopunska osiguranja,zdravlje je skupo.Npr. ja mjesečno trošim oko 200 kn na lijekove što moram nadoplatit,što se na prvi pogled nečini puno,ali to je godišnje 2500 kn.Ponekad se desi da svaki tjedan moram putovati u Osijek kod dr.,do bolnice imam 35 km.,ali ajde,zasada dobijem 96 kn putnih troškova,jer moram imati pratnju sa sobom,ali novi zakon će glasit da će putne troškove dobit samo ko putuje od 50 km. na dalje.U ambulantu za liječenje boli sam išao 10 puta zaredom pa si mislite koji bi to bio trošak za gorivo da nisam dobio povrat,a kada mi se prestanu isplaćivati putni troškovi,neznam kako ću onda,ipak nas četvoro živimo od 2700 kn mjesečno,a do Osijeka mi treba 60 kn goriva.To će biti još jedan od niza zakona koji potiču da samo ljudi koji imaju pare se mogu liječiti,a mi sirotinja,ko nas jeeeeeeee.Tu se još zareda 10 dana ležanja u olnici na odjelu fizikalne terapije i 3 tjedna toplica jednom godišnje.Kad bi zbrojio sve u ove 3 godine,loše bi se osječao,a imam 29 god.,šta će tek dalje bit! >:(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju