Eto izvještaj mojeg prvog dana nakon toplica.
Prvo sam išao odraditi vježbe, jedva sam se namjestio na podu i idemo. Bio sam gotov za 20 min jer je to ipak doma brže nego tam. Kod njih je 10 min dulje jer si oni pospominjaju dok se mi odmaramo. Ovdje sam malo skratio odmor da ne ležom predugo na podu.
Onda sam našao dućan gdje mogu kupiti elektrode za TENS, na Vrbiku, negdje u PM. Dođem ja tamo, a baba mi hoće prodati 8 elektroda za 510 kn, jer tvrdi da je svaka 65 kn i da je jedna za jedan kanal. Ja joj kažem da imam 4 kanala i ta mi treba 8 elektroda i da su 2 elektrode po kanalu jer treba za struju da bi radila biti priključena i nula i faza. Baba nema pojma, ja idem na bankomat, a ona zove tehničara da pita. Na kraju kaže: "Bili ste u pravu, ja sam se zabunila, u pakiranju su 2 elektrode". I tako pljunuo ja 260 kn.
I mislim si ja, vrijeme je nešto za pojesti, kad eto tamo na Vrbiku dva restorana i računam ja da ne može tak daleko od grada biti skupo. A ono cijene kao na moru! I još sve puno nekih mafijaša, očito peru pare tam. I tako lutam ja lutam i naletim na neku pečenjaru i tamo se najedem.

Došao sam doma oko 16:30 h, skinuo se i u krevet na TENS. Prvi program super, kao da sam u toplicama. Za Compex koji je za jačanje mišića sam našao sličan program za fitness, jer je moj TENS uređaj i za fitness i za beauty i za TENS.

Sad samo moram vidjeti da li ću imati alergiju na ove elektrode. Najbolje bi mi bilo naći one gumene koje se vezuju trakom jer onda njih ne moram zamjenjivati. Ovo je skup sport sa jednokratnima, jer kad se gel odlijepi onda počne peći i tresti kao ludo!
Dobra je stvar da me više ne boli kuk, pa razmišljam da sutra krenem na bazen.