Ljiljana, onda si ti već negdje kod magme. Zato te i peče tak jer je vruće.
Mene boli isto dobrano, pogotovo nakon terapija ako si ne odspavam, pa si mislim kak ću raditi i tak dalje, a reklo mi više doktora da sa tableta ja ne bum išel dole. U jednom će se trenutku odrediti doza održavanja i to bude to do kraja života. Odnosno do nekog pogoršanja. Sad, što je tu je, ako su bolovi 2 to je OK.
Ladyanita, zasjedni na HZZO i zovi dok to ne riješe, pa to je čas posla. Pol sata i bok, ali kako su godišnji i produljeni vikendi onda ne rade razne pisarnice i uprave. I to ti je tam sve lijeno, vuče se s jednog kraja na drugi i uzdiše. Zovi i plači. Ili pošalji nekoga da se zdere i to sredi.
Natali, meni je tu čića u sobi, operirao 2 diska na Rebru prije 2 mjeseca, pije Zaldiara toliko dugo i sav je sretan. Za vikend je bil na svadbi barjaktar. Pa sam i ja ljubomoran, jer se ne bum nikad riješil lijekova, a on barjaktar po svadbama sa 56 godina. I još je sigurno glavni zavodnik! Ako disk pak pritišću kralješci, zašto? Je li neuro diletant? Pa ako nema diska više, onda se mora prišarafiti. Koma!
A meni su bile posjete pa mi je odmah malo lakše.
Preskočio sam večeru jer sam u pečenjari dobil tak veliki bečki odrezak da sam odmah pola uzeo za "doma". I otkrio sam indikator kako ocijeniti kvalitetu i količinu hrane u bolnici: prema tome koliko su mačke debele. Ovdje su sve mršave i skoro na umoru. Znači da ne dobivaju ništa, osim što im da koji pacijent!