Danas nas je na vježbama bilo 5-6. Bilo je 3 školske djece isto. Na 2., 3., 4., i jednom dijelu 1. kata (desni hodnik) nema vizite, buđenja, obilaska sestara. Imaju svi ključeve od sobe. A moja, kao i sve na 1. u stacionaru (lijevi hodnik) su non-stop otključane. Ovdje se može napraviti dijagnostika (pogledajte pod sportski program i paketi). Konobari su uslužni i evo, danas u 13h su nestale već sve lazanje. Ručak je 12-14h. Ostala samo pečena svinjetina s restanim krumpirom. Nije da to ne volim, nego ne smijem (mada jedem), al svaki do svaki drugi dan svinjetina
..već ti dojadi. Izbor je 2 jela, al tog 'finijeg' nestane odmah. A ja imam vježbe u 12 i nemrem stići. Ma ustvari da si promijenim termin, stigla bih
. I ja onak sva jadna, i veli konobar, vidjet ću ako ima onog dijetnog i donese mi pun tanjur riže s povrćem i puretine u umaku
. Četvrtkom i nedjeljom je desert. Danas je bila lubenica (polovica šnite pa koja te dopadne: veća il manja
). Kolači su 7kn/kom i fest je kocka ili šnita kad su mačje oči. Ima 4-5 vrsta svaki dan. Kugla ledo sladoleda je 5kn (jeftinije neg na moru).
Cimerica za stolom je pr.g. bila u Lipiku. Veli da je tamo svaki dan desert, utorkom i petkom živa muzika, nema izbora jela, netko je donirao jabuke pa su mogli svaki dan jesti koliko žele. Imali su izlet kočijom u grad i stalno neka događanja. Ona je operirala kuk. Nisam točno zapamtila, mislim da je dobila 5 terapija. O.g. si plaća smještaj u Da, a terapije je dobila prek hzzo-a (isto 5). Svatko dobije 4-5 najpotrebnijih terapija, samo friško operirani (po potrebi) više.