Zabavni dio foruma > Ostalo

Naša mala Brbljaonica

<< < (154/154)

ladyanita:
Evo danas sam kao Henrik nahebala. Odem u pola 6 s autom na tehnički i zaboravim tablete popiti i uzeti ih zaboravim i sad lijepo fino krepavam. I noga me sad boli  :-[ sad sam popila palexiu,doretu,normabel,a nogu držim na fitnes lopti na krevetu i čekam milost božju.

Henrik VIII:
@Topalo, moram reći da ti njemački lijekovi djeluju bolje od hrvatskih! Meni se čini da je razlika u kvaliteti što se tiče tramala jer mi je 200 mg sasvim OK i ako idem na put (uz uvjet da ih ponesem :D), a Aclexa mi ima isti učinak kao i u RH. Kvaliteta može biti različita od proizvođača, a meni je hrv. LOM prepisivala sve od STADA-e jer je Markićkina prijateljica. Ovo tu su sve generički lijekovi, proizvođači su Nijemci i OK su mi ti lijekovi.

topalo:
Evo stvarno je bolje ne hvalit se. Nakon šta sam se pohvalila i bila presretna da stanje ide tako rapidno na bolje, u petak sam napravila krivi pokret. Bacila sam se na krevet umjesto da ljepo legnem na bok pa leđa i u sekundi me presjeklo i bol je ponovo otišla u noge. Jel se to kome tako desilo pa da se stanje opet popravilo? Luda sam od brige. Neznam šta da radim , dali da zovem svog neurokirurga ili da pustim malo i vidim kako će ići?

Ovčica:
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi seOvčice, pa tebi je post. op. oporavak sasvim u redu. Ako preživiš bus do Rige i natrag to će značiti da si posve ozdravila! Proglasit ćemo to čudom ravnom onom iz Lourdesa i svi dolaziti da te dotaknemo i ozdravimo! Samo naprijed!

--- Kraj citata ---
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Joj Henrik, kad bi bar bila neko čudo pa da svima pomognem, al šipak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju