Zabavni dio foruma > Ostalo

Naša mala Brbljaonica

(1/154) > >>

ljiljana252:
 Dragi moji forumaš.Budući da nas je dosta u fazi oporavka,a stare teme smo raširili totalno.Ja sam mislila da bi bilo dobro napraviti novu.Idea ove teme je da pišemo u nju sve probleme,i promjene koje nam se događaju sada a i u budučnosti.Nešto kao naša mala brbljaonica ;D.Slobodno pišete o svemu što vas mući,i slobodno hvalite sve što je dobro.onako jedna tema općenito o svemu što se događa nama samima a i ljudima oko nas,nadam se da će nam biti korisna 8)

ladyanita:
 ;D
Super ideja Ljiljana jer stvarno pišemo sve i svašta pod otvorenim temama. Tu budemo razne gluposti pisali,a pod temema bi trebalo pisati baš o temama koje su u naslovu. Bar da se budući forumaši lakše snađu.

Evo ja trenutno imam dvojbu. Dal mi je opet željezo nisko ili me stvarno ovaj novi nadmadrac( stigao je) tjera na tolikospavanja. IInače mi jako paše ima onak lijepe male valove po sebi i ja sam jučer po danu skoro 4 sata u komadu spavala. Mislila sam sad po noći neću oka sklopiti,a kad ono oko pol9 sam zaspala i sve do jutra do 8 u komadu.
Ili stvarno gubim dosta željeza kroz menstruaciju pa sam zbog toga umorna.
Još mi je dosta tabletica željeza ostalo i prošli sam tjedan ih tjedan par dana za redom pila. Onda sam pila radi glavobolja i smirile su se i ja sam naravno tablete prestala piti.
Čekam da mi se doktorica vrati sa GO,pa joj budem rekla nek mi da uputnicu da izvadim krv pa da se provjeri.

Ovdje su munje i gromovi trenutno,ali nema problema s promjenom vremena...nema bolova,samo lagani trnci u prstima noge.

ljiljana252:
Može biti da ti je željezo nisko,ili spavaš od nadmadraca.Možda spavaš jer nadoknađuješ budne noći ;D,i nije tako loše što spavaš jer se tjelo onda brže oporavlja.Daj mi reci jel uzimaš kakve ljekove? Za bolove i to.Evo meni 8 tjedana i ja fakat moram popit zalidar i ibuprofen,navećer norb ili apaurin i zalidar.kad se toga držim nije mi uopće loše mogu hodat ćak i sjedit malo.kemijam svakako da ih što manje pijem,onda završim u još gorem stanju...pa sad nisam pametna...možda mi to ide jako sporo radi te infekcije?,mislim mogu ja možda bez ljekova za bolove ali to znaći ležat cijelo vrijeme,pa nekak mislim bolje popit pa da bar šećem..i nevježbam ovaj tjedan jer imam gripicu,mislim vježbam ali nije vrijedno spomena..razlika između prve i druge operacije je velika,onda me napoćetku zezala samo noga,sad me ubi kićma i kuk,što je po meni ok.jer izgleda da živac nije uklješten.mislim boli me noga kada hodam i drugaćije je osjećam,stopalo me ljuti treba dosta snage da ga pokrenem drveno je vjerojatno radi oštećenja.ali ovo sa kićmom je novina...bumo vidjeli?

ladyanita:
Dva,tri dana pijem samo ujutro Doretu. Kroz dan i navečer ne trebam,probala sam bez i ide. Normabel isto već para dana nisam popila. Još uvijek ne mrdam iz kreveta pa si već mislim da pretjerujem. Sjela još isto nisam,jedino na wc dok idem. Mislim da budem sutra ili prekosutra krenula sa šetnjama bar lagano do dućana i natrag. Boliove u kralježnici nisam uopće imala od operacije. Gornji dio je super,jedino ima malo laganih grčeva u listu desne noge i zadnja tri mala prstića kao da su lagano u trncima ili nešto slično...čudan osjećaj pa mi i čarapa ponekad smeta.

Evo kako vrijeme ide,za tri tjedna budem već u toplicama. Nadam se lijepom vremenu pošto je sad preružno,pa da mogu bar malo uživati na vanjskim bazenima.

Henrik VIII:
Super ideja za brbljaonicu, samo ona sigurno ne bude mala! A ono što smo pisali po onim temama novi članovi vide kao zastrašujuće!  ;D I ja tu hrčem već danima, ne znam da li je od tih terapija, ili od dosade, ali uredno prespavam popodne i preko noći, jedino kaj se noću budim. Ladyanita, ako ti je željezo nisko opet bi trebala izgledati kak da imaš raka. :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju