Ovcice slazem se sa Kresom. On je svoj dio posla obavio, nemas nesnosne bolove, osjecas zivac jer dolazi zima ( tada je najgore za nas) mi volimo da je toplo. Trnut ce ti noga jos neko vrijeme, a sad koliko sve ovisi o zivcu. Samo polako I sve ce doc na svoje.
Kreso I Ja idemo u daruvarske pa trebamo info iz prve ruke kako je tamo. Ja idem 18.11.. Molim te nam reci za terapije, fizijatre, vrijeme dorucka, rucka, vecere da znamo kombinirati vjezbe. Jel mozemo birati fizijatra ili nam dodijele nekog? Jel paze na tebe dok vjezbas?
Natali, hvala ti što si me podsjetila i ti. Ma baš sam jučer bila izbezumljena, umjesto da sam sretna jer je sve s operacijom prošlo super, vjerovatno nema priraslica, ožiljnog tkiva ili komadića otkrhnutog diska (al to naravno sasvim točno ne mogu tvrditi bez MR), a živac boli - da, to je zapravo uobičajeno stanje i na ovu hladnoću ću ga osjetiti. Koliko vremenski dugo-budem vidjela kako vrijeme odmiče. I najvažnije pitanje koje sam trebala pitati neura mi je zapravo trebalo biti koliko je živac bio oštećen, kako bih se mogla bar malo utješiti, al s obzirom da je on rekao da nema ništa u računalu o meni i koja sam pak ja, mislim da mi na to pitanje ionako ne bi dao odgovor

.
Što se tiče Daruvarskih toplica, pročitaj moje prijašnje postove, molim te, jer sam lijena ponovno sve pisati

. Ne znam mijenja li se vrijeme doručka/ručka/večere s obzirom na godišnje doba; no, doručak je bio 6.30-9,00, ručak 12.30-14,00, večera 18.30-21,00 ako sam dobro sve zapamtila

. Mislim da idete fizijatru koji je taj dan dežuran na tom odjelu gdje ćete biti smješteni. Ako ste u stacionaru, onda je tamo jedna super fizijatrica, koja je mene primila. Kasnije je otišla na godišnji pa ju je mijenjala druga ili dr.koji je bio dežuran ako te druge nije bilo (ne znam kako si oni slažu raspored). Ako ti ne paše termin terapija, lako ga promijeniš ili dođeš poslijepodne jer tada ionako nema nikoga. Ujutro je većinom gužva jer dolaze i vanjski pacijenti pa se ni ne stignu odraditi sve terapije. Al onda dođeš popodne i fino obaviš kaj nisi. Ionako je sad hladno za hodati duže po gradu ili parku. Sve se dogovoriš tamo sa njima. Stvarno imam pohvale za skoro svo osoblje. Mislim uvijek ima onih koji ofrlje odrade ono što bi trebali po pravilima i prema tvojim potrebama, ali ubrzo otkriješ takve. U dvorani su ok isto. Ja sam bila u velikoj, kako je u maloj na katu ne znam. Ali vjerujem da su i tamo super. Ja sam imala tako žuran raspored i sve sam većinom obavila do ručka, tako da mi je popodne bilo slobodno. No, da sad idem u toplice, bez problema bih si ostavila fino ležeran raspored. To što se vraćaš u sobu pa malo odmoriš nakon terapije, ovisno koje, uopće nije loše. A za šetnju po gradu ili kroz park ima vremena. Uvijek lako možeš promijeniti vrijeme neke terapije, ukoliko ti neki termin ne odgovara. Mislim da će vam biti super dolje. Nadam se da ćete nas izvjestiti kako napredujete. Wi-fi je otvoren i dostupan u cijeloj ustanovi (ustvari osim u mojoj sobi

, izbjegavaj 117), druge su sve ok. Također pokriva i park, a u gradu je isto free. Parking je besplatan oko toplica, ima puno mjesta i ako ne nađete po dolasku odmah, poslijepodne ćete moći lako preparkirati auto. Ja sam stvarno i više nego zadovoljna Daruvarskim toplicama. Imam i slike sobe ako te zanima

.
Anita, držim fige da nalaz bude negativan i bude sve ok!