dečki..da, o jogi je riječ. Natali, kako je mene strefio prvi išijas u 1.mj o.g. nisam mogla ništa raditi 2 mj. A nakon ovog u 4.mj nisam mrdnula nogom ni rukom, sve je užasno boljelo. Nakon toplica, mislila sam da se nikad neću vratiti u staro stanje i nisam niti očekivala, al svakodnevnom vježbom ne znam ni sama kako, al mogu bolje nego prije

. Možda je ovaj disk baš smetao

. Nadam se da ćeš i ti postepeno, kako mišići budu jačali, sve više moći izvoditi ispravno asane (dečkima prijevod: položaje).
Inače dnevno od vitamina pijem: kalcij 1000mg s vitaminom D, B kompleks, ginko (80mg) s vitaminom C (100mg), magnezij (300mg) s vitaminom B i vitamin C (500mg). I dalje mi to nije dosta s obzirom na moje aktivnosti tijekom dana odnosno životni ritam (č:puno stresa najprije, koji me neizbježno prati, a onda i ostale životne obveze) pa ću uzeti i maca prah u kapsulama jer si moram pojačati treninge, a ne mogu to postići bez dodatnih unosa nekih pripravaka. Da, sad ćete me pitati jedem li ja išta uopće?

Jedem, jedem, volim papati. Ne mislim pri tom na mišje obroke

. Jedem i zabranjenu hranu (kad se unaprijed pripremim da će posljedica biti žešći gastritis).