Pozdrav svima,
Hvala na svim kreativnim prijedlozima, snađem se ja, DreamSex je isto OK i tu se svašta lijepoga može dogoditi, a proći će i 6 tjedana pa ćemo probati "real sex", a do onda jačam mišiće

Postoji i CyberSex

, ja sam si naručio VR naočale za nešto drugo, no možda mogu poslužiti i u ovu svrhu

Što se tiče interneta, zadnjih par dana, tj. noći umjesto da sam završio na CyberSex-u, ja sam završio u BlackFriday svijetu.

Predložili ste mi da kupujem na Internetu kako mi ne bi bilo dosadno i sad sam ne malo, nego puno pretjerao.
Toliko stvari nisam kupio u zadnjih 20 godina.
Samo sam u tom trenutku zanosa zaboravio da će mi prihodi ići dolje za 30% i to na x? mjeseci.
(valjda ću dobiti božićnicu da to uspijem dijelom pokrpati

).
No barem sam kupio na rasprodaji stvari koje smo htjeli, no nikako da dođu na red, posebice stvari za ženu (koja je vrlo štedljiva na sebi) i to će me jedino možda spasiti od toga da me ne prebije i da završim na novoj operaciji kad će skužiti koliko sam novaca potrošio u ova 2 dana

, a dok ne dođe prvi paket ja

i jačam mišiće

Što se tiče utvrđivanja invaliditeta, hvala na svim korisnim informacijama i linkovima, za sada još ne bi ja ništa oko toga aktivirao, dok ne vidim kako će biti i kako mi dišu u firmi oko ove teme (a posebice moram čekati da preživim gore navedenu spoznaju

)
Henrik, nažalost morat ćeš se ipak malo prilagoditi privremenom stanodavcu i stavljati zavjesu unutar kade

,, a ta navika će ti dobro doći i kasnije

Natali, balansni disk je u stvari velika pilates lopta ili je to nešto drugo?
Ja sam kupio loptu i probao sam na njoj sjediti i jačati leđa, no problem mi je stvaralo da mi ta lopta smeta za pete, stalno me je žuljala.