Pozdrav svima,
Vrijeme brzo leti, radim ovo, radim ono, neki privatni problemi, dvije šetnje dnevno po 45-60 ili i 90 min i ode dan, tako da noć ako ne spavam kao sada je tek vrijeme da pogledam i forum

Henrik, drago mi je da ti je bolje. Nemoj ići u gužvu, vidiš što de događa kod vas, grozno.
LadyAnita, svaka čast na vježbanju s loptom i trakama, a i na kondiciji i liniji, koliko vidim nešto novo i korisno za razliku od klasičnih statičkih vježbi. Budem ja otišao pogledati te vježbe, sad dok čekam toplice, naravno ako će tamo teta biti voljna mi dozvoliti da smijem uživo vidjeti kako to ide (no nadam se da me se sjeća od proljeća)

Danas mi je 6 tjedana od operacije i trebao sam od danas biti u toplicama, no kako je vrijeme pred Božić i Novu godinu, otkazao sam taj termin, a nažalost novi dobio nisam.
Ah, duga i nervozna prića i nije za javni prikaz na forumu.
Stanje kralježnice: kod dužeg opterećenja (npr. nakon prehodanih 12km i 40 katova stepenica tijekom dana, stajanja na nogama više od 8h, prenesenih ukupno 80kg raznih paketa), poćnu lagani bolovi i neko probadanje na starom mjestu. No dobro je da mogu bez tableta.
Postoji neko žuljanje u mjestu operacije, no ne znam što je, vjerojatno to još dolazi na svoje mjesto, ali opet onaj crv .....
Ne mogu se požaliti da mi je loše jer većina vas bi voljela da ne mora trošiti tablete i da nema bolova, te da može biti fizički aktivna kao ja, no malo se bojim da sam pretjerao i da mi se to ne obije u glavu.
Trnci koje sam imao prije operacije su i dalje prisutni u prstima i stopalu, te su obično jaći nakon većeg napora, dužeg sjedenja ili vožnje autom (točnije voženja auta), no sve je to izdržljivo, no brine me kad će i da li će skroz nestati i to je jedina stvar s kojom nisam zadovoljan.
Danas sam prvi puta probao vježbati na leđima i ide dobro ono što sam probao, rekao bih da mi ide bolje nego prije operacije jer nemam one bolove kakve sam ranije imao kod izvođenja vježbi.
Vježbao sam i s loptom i trakama, s kojima već povremeno duže vježbam.
Smršavio sam oko 2kg nakon operacije, no jedem više nego ikad, te sam jeo opet prije sat vremena (postao sam termit

), no imam prilike da smršavim barem još 10kg tijekom iduće godine.
Fizička aktivnost hodanja po stepenicama mi je iznad prosjeka godine, a cjelokupna aktivnost gotovo duplo bolja od prosjeka godine, pa u prilogu šaljem i grafikone izvađene iz mobilnog telefona.
Stigla mi je konačno narukvica za praćenje aktivnosti, jako sam zadovoljan s njome, sad pratim i otkucaje srca i vrijeme spavanja (tj. nespavanja, jer sam u ovo vrijeme trebao sanjati nekaj lijepo, ne kažem da mi vi niste dragi i lijepi, ali snovi su snovi) i imam konačno sat kojeg nisam nosio već više od 10 godina.
Evo ja se raspisao pa se nadam da ću i druge time potaknuti na aktivnost pisanja