Pozdrav svima i svako dobro sa što manje boli u ovoj godini vam želim!

Bilo bi super kad bih napisala 'bez boli', no o tome možemo samo sanjati.

Nisam dugo niti čitala niti bila na forumu, jednostavno se zaredalo puno posla. Baš sam radila, vozila, hodala i manje vježbala jer nisam stigla. Al dobro..sad opet vježbam svaki drugi - treći dan i ok je. Osim što boli lumbalni dio (operirani) zbog ove 'ledare' vani, ali što je tu je. Izdržim bez tablete uglavnom, a ponekad mi je dovoljan Ibuprofen, eventualno uz Normabel.
Podigla sam nalaz rtg koljena (desnog) i dg.je gonarthrosis iliti artroza koljena.

Eto...nastavlja se niz degeneracije kostiju kod mene. Katastrofalis! Kosti mi stare duplo brže. Ima li tko iskustva s tim? (Osim eventualno poznatih starijih vam osoba i što pomaže?) LOM mi je savjetovala vježbe-jačanje kvadricepsa; po njoj nije ništa strašno. Za mjesec dana imam pregled kod fizijatrice pa ću vidjeti kaj bu rekla. Do tad vježbam

.
Buhtlice, ja se spremam kupiti trake i prečku za vježbanje (taman sam si našla odgovarajući štok), a jučer sam sasvim slučajno naišla na kinesio tape u Interšparu, 5 m za 25kn. Imaju 3 boje u ponudi. Pa ako nekome treba, nek požuri, nisam gledala do kad im traje ta ponuda. Valjda budu pomogle. Moram naći nekog tko će mi ih staviti. A možda budem sama. Uz pomoć iskusnih forumaša

.