Iskreno ne zna što bi bez obitelji naš sustav zdravstva je u rasulu,što god tražiš sve je muka da ti se odobri.Sad me još gnjavi liječnica koja dolazi iz Zagreba za produžiti bolovanje,jer me želi vidjeti, jad,njoj nije jasno zašto sam još na bolovanju,ja se nadam da zna pročitat nalaze od specijaliste ,bar to.Imam 70 skala za doć do auta budući da mi je velika kuća i ja sad moram izać uz te skale kako znam i ne znam jer bi mi mogla zaključiti bolovanje.U 12 mj.trebam ponovo predati papire za invalidsku,koju su mi rekli dati sa sigurnošću ovaj put.Nadam se da će tako i biti jer jednostavno mi je ne izvedivo svaki mjesec imat novi papir od specijaliste,naravno moram biti član psihijatrije da to i dobijem.Sa tolikim dijagnozama ja moram još i na psihijatriju da bi došla do papira.Inače sad sam dobila odobrenje za novi MR LS da mi bar nekako pomognu kako bi mogla sjedati a ne stalno biti u kravetu.Što se tiče bolova i vremena, svaku promjenu osjetim,smeta mi prevruće a i prehladno,kad je ovako jugo ja se skupljam kao spužvica kad je stisneš.20.12 idem kod novog neurologa za jače tablete protiv bolova,promjenila sam neora jer se ovaj prošli niti malo nije zanimao za mene,samo je prepisivao iste nalaze,i to mi je bio problem jer to komisija vidi.Bila sam i kod novog neurokirurga DR Lupreta,moram reči da me je jako lijepo primio,s novim MR LS idem k njemu pa će mo vidjeti može li mi pomoći,čovjek ima veliko iskustvo pa neka mi bar da kakav savjet.Eto toliko javim se sa novim inf.kad sve obavim.