Autor Tema: nozni_palac.com  (Posjeta: 5895 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

pantaghana

• Sr. Member
nozni_palac.com
« : Lipnja 09, 2009, 15:01:39 poslijepodne »
eto, dragi moji kicmenjaci, ja sam vam u potrazi novog foruma, nesto tipa nozni_palac.com ili prijelomi.com jer sam jucer na pauzi na poslu slomila, vjerovali ili ne, palac desne noge. Nekako mi se spotaknula noga na stepenici (to je ova problematicna noga, koja mi se jos nije skroz vratila u normalu pa mi cesto zna zapeti kod hodanja) i ode palac. I tako, nakon 4 sata na Traumi (ipak je proslo par mjeseci da nisam bila tamo, pa sam morala navratiti vidjeti je li sve po starome  ;D), imobilizirali su mi prst i eto me sada doma na bolovanju.
Moram mirovati zbog tog prsta, a to bas kraljeznici nije drago, pa se vec buni.
Jutros se cijelo jutro bavim koordiniranjem poslova vezanih uz prijavu ozljede na radu, a sutra slijedi nastavak. Eto, uz sve te "jednostavne" procedure naseg sustava, imam posla kol'ko hoces, bar mi nije dosadno he he.
Pozdrav!
Hemilaminectomia L4/L5 - srpanj 2008.

GSM

• Gost
Odg: nozni_palac.com
« Odgovori #1 : Lipnja 09, 2009, 15:49:15 poslijepodne »
heeh, kakav baksuz.

Mozemo ti otvoriti forum na nozni-palac.com, pa prikupljaj clanstvo :)

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #2 : Lipnja 09, 2009, 20:42:09 poslijepodne »
Panthagana, ti si trebala uzeti nick pegula  :). Šalim se naravno...žao mi je što ti se to dogodilo, brz oporavak ti želim.
Operacija L4/L5 2007. godine

pantaghana

• Sr. Member
« Odgovori #3 : Lipnja 09, 2009, 20:57:12 poslijepodne »
Panthagana, ti si trebala uzeti nick pegula  :). Šalim se naravno...žao mi je što ti se to dogodilo, brz oporavak ti želim.
a nije nije, moja sestra pegula je ipak veca pegula pa sam joj prepustila nadimak :-)
hvala na zeljama za oporavak!

brinetka

• Forumas
« Odgovori #4 : Lipnja 09, 2009, 22:06:26 poslijepodne »
Jadna ti....zelim ti brz oporovak, ne zaboravi laganini vjezbice za ledja..pozdrav i pazi drugi nozni  ;)
Discus hernia L4-L5 ljevo maj 93
discus hernia L5-S1 ljevo jan 94
neurogen mjehur + infekcije mjehura, bubrega
neuropatoloski bolovi (ponavljajuci ishiasi)
Rhizolys L4-L5 i L5-S1
Disk-artroza 2009

worf

• Hero Member
« Odgovori #5 : Lipnja 10, 2009, 07:25:49 prijepodne »
 ;D :D ;D :D ;D
Tiješi se mojim primjerom,ja sam tako predlani zapeo hodajuči ( ili mi stopalo popustilo) niz stepenice i slomio ključnu kost i to dan prije zakazane reoperacije kičme :D :D :D  narafski reoperacija je bila odgođena 2 mjeseca ;D
A zašto se meni takve stvari nikad ne dogode na poslu ???   
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

pantaghana

• Sr. Member
« Odgovori #6 : Lipnja 10, 2009, 11:08:47 prijepodne »
Eto, imala sam barem tu "srecu" sto se dogodilo na poslu, pa cu dobiti 100% bolovanje. Ali koja je to procedura?!?! Morala sam angazirati par ljudi da mi obavljaju poslove. Naravno, sve kroz jutro, kako to kod nas obicno biva.