Autor Tema: Obrazovanje, rad, status žena, znanost, religija,...  (Posjeta: 19766 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

kokolino

• Guru
  • Hero Member
Odg: Obrazovanje, rad, status žena, znanost, religija,...
« Odgovori #36 : Travanj 14, 2009, 10:03:31 prijepodne »
Čovječe pa on ne živi u našoj zemlji. Tko mu daje 14.000 plaće i  terenac i sl. Moj suprug radi u školi, predavač je na jednom studiju godišnje za kolegij koji drži dobije 7.000kn, mjesečnu plaću ima 5700 kn sa 36 god radnog staža, ja kao spec sa 23 godine radnog staža 8600kn. Vozimo auto staro 12 godina koje je novo koštalo 10.000 eu sada vrijedi 500 eu.Ma kome vi to pričate bajke. Neka smo oboje fakultetski obrazovani za školovat djete morat će mo dizat kredit jer 2-3 stambene štedionice koje skupimo neće biti dostatne.Mi smo u banani zadnjih 15-20 godina a gdje ste vi ne znam. ??? ;D

sociolog

• Jr. Member
  • **
    • Email
« Odgovori #37 : Travanj 14, 2009, 17:17:30 poslijepodne »
Kao sto sam napomenuo, magistrirao sam u SAD-u, a doktorsku radnju odmah prijavio po povcratku u Hrvatsku. Tokom studentskih dana objavio sam velik broj istrazivanja u SAD-u, koja sam dao prevesti na Hrvatski jezik, te sam zadovoljio kvotu objavljenih radova za docenta. Osim u Hrvatskoj redoviti sam clan i gostujuci predavac na Sveucilistu u Mainzu, Sveucilistu u Conventy-ju, Sveucilistu u Podgorici.

S obzirom da sam zavrsio metodolosko usmjerenje sociologije bio sam zapšoslen po raznim Institutima, nikada i nisam htio raditi kao profesor, ali eto uvalli su mi.

rimiserk

• Full Member
« Odgovori #38 : Travanj 14, 2009, 17:53:16 poslijepodne »
Ne dragi sociolože, ja jako dobro prepoznajem "pattern" ponašanja i ideologije masona, a vi se jako dobro uklapate u to, kao uostalom i vaša "znanost". Da li vi samo nasjedate naputcima vaših instruktora i idejnih vođa ili ste već zaglibili u pripravničku ložu, ja ne mogu znati, no zasigurno ste na dobrom putu duhovne propasti i trudite se u to uvući još nekoga (studente, prijatelje...)

sociolog

• Jr. Member
  • **
    • Email
« Odgovori #39 : Travanj 14, 2009, 18:09:34 poslijepodne »
Gospodine Rimiserk,

Osjecao bi se pocasceno da sam mason, s obzirom da njihovi ciljevi nadilaze nacionalne politike!

pantaghana

• Sr. Member
« Odgovori #40 : Travanj 14, 2009, 18:28:09 poslijepodne »
Kao sto sam napomenuo, magistrirao sam u SAD-u, a doktorsku radnju odmah prijavio po povcratku u Hrvatsku. Tokom studentskih dana objavio sam velik broj istrazivanja u SAD-u, koja sam dao prevesti na Hrvatski jezik, te sam zadovoljio kvotu objavljenih radova za docenta. Osim u Hrvatskoj redoviti sam clan i gostujuci predavac na Sveucilistu u Mainzu, Sveucilistu u Conventy-ju, Sveucilistu u Podgorici.

S obzirom da sam zavrsio metodolosko usmjerenje sociologije bio sam zapšoslen po raznim Institutima, nikada i nisam htio raditi kao profesor, ali eto uvalli su mi.

Gosp. sociolog,
mislim da je bilo dosta koristenja foruma kraljeznica.com za vlastitu samopromociju. Ne znam uopce odakle Vam porivi da nam stalno ponavljate sto ste gdje i kada zavrsili, koliko radova Vam je objavljeno i u kojim casopisima. Jos samo cekam da nam kazete prosjek vasih ocjena  ;D, mada, mozda ste i to negdje u sumi ovih postova napisali.
Mnogi od nas se ovdje dugo druzimo, i ne pada nam na pamet pricati o svojoj naobrazbi i hvaliti se s njom, a vjerujem da niste jedini koji se ima cime pohvaliti.
Na ovom smo forumu da bismo pronasli ljude koji nas razumiju, koji nam svojim savjetima mogu pomoci, da razmjenjujemo svoja znanja i iskustva. Jer, bol je ista i kod onog koji radi kao cistac i kod onoga koji je doktor znanosti. Vi nam niste bas svojim postovima, koliko vidim, ni u cemu pomogli, eventualno ste nekoga izivcirali, a to nam, vjerujte mi, najmanje treba. Svima nama ovdje.
Lijep pozdrav!
Hemilaminectomia L4/L5 - srpanj 2008.

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #41 : Travanj 14, 2009, 18:32:18 poslijepodne »
Prosjek je čini mi se bio 5,0 a za vrijeme studiranja i radio je dva posla. Ja sam očito bila nesposobna. Medicina i poslovi nisu baš išli zajedno. A prosjek mi je nešto malo slabiji. (Zato valjda i nemam terenca i 2 tis eu.) 8) ::) :P

sociolog

• Jr. Member
  • **
    • Email
« Odgovori #42 : Travanj 14, 2009, 19:04:37 poslijepodne »

Gosp. sociolog,
mislim da je bilo dosta koristenja foruma kraljeznica.com za vlastitu samopromociju. Ne znam uopce odakle Vam porivi da nam stalno ponavljate sto ste gdje i kada zavrsili, koliko radova Vam je objavljeno i u kojim casopisima. Jos samo cekam da nam kazete prosjek vasih ocjena  ;D, mada, mozda ste i to negdje u sumi ovih postova napisali.
Mnogi od nas se ovdje dugo druzimo, i ne pada nam na pamet pricati o svojoj naobrazbi i hvaliti se s njom, a vjerujem da niste jedini koji se ima cime pohvaliti.
Na ovom smo forumu da bismo pronasli ljude koji nas razumiju, koji nam svojim savjetima mogu pomoci, da razmjenjujemo svoja znanja i iskustva. Jer, bol je ista i kod onog koji radi kao cistac i kod onoga koji je doktor znanosti. Vi nam niste bas svojim postovima, koliko vidim, ni u cemu pomogli, eventualno ste nekoga izivcirali, a to nam, vjerujte mi, najmanje treba. Svima nama ovdje.
Lijep pozdrav!

Jasno i ispricavam se, ako se netko uvrijedio zbog neceg.
Postoji forum za nas sociologe gdje diskusiramo o nasoj struci, sto svakako ovo nije, vec za kraljeznicu.
Odredeni forumasi su me inapadali po raznim osnovama, te sam se samo branio.

Eto nastojat cu manje reagirati na neke postove.

sociolog

• Jr. Member
  • **
    • Email
« Odgovori #43 : Travanj 14, 2009, 19:08:15 poslijepodne »
Prosjek je čini mi se bio 5,0 a za vrijeme studiranja i radio je dva posla. Ja sam očito bila nesposobna. Medicina i poslovi nisu baš išli zajedno. A prosjek mi je nešto malo slabiji. (Zato valjda i nemam terenca i 2 tis eu.) 8) ::) :P

Vjerujte mi kokolino, da sam toga terenca platio skuplje nego da sam ga vlastitim novcem kupio. Zdravlje, stres i neprospavane noci koje sam imao skupa sa svojim timom u tom periodu, nitko ne moze vratiti, bas kao ni bol u lumbalnom djelu leda koju sam zaradio od tog trenutka.

Kada smo vec kod boli, da ne prekopavam forum vec 2 dana me boli donji dio leda, sto je najbolje protiv bolova, pokusao sam sa voltarenom ali ne pomaze?

Hvala!

bojan

• Hero Member
    • Bojan - zdravstveni status
« Odgovori #44 : Travanj 14, 2009, 22:04:03 poslijepodne »
Nisam imao vremena ukljuciti se u raspravu, a cini mi se da se skrenulo s teme pa zakljucavam temu.
Malo razbija koncepciju foruma.
Primjedbe primam preko privatnih poruka.
Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj