Kao sto sam napomenuo, magistrirao sam u SAD-u, a doktorsku radnju odmah prijavio po povcratku u Hrvatsku. Tokom studentskih dana objavio sam velik broj istrazivanja u SAD-u, koja sam dao prevesti na Hrvatski jezik, te sam zadovoljio kvotu objavljenih radova za docenta. Osim u Hrvatskoj redoviti sam clan i gostujuci predavac na Sveucilistu u Mainzu, Sveucilistu u Conventy-ju, Sveucilistu u Podgorici.
S obzirom da sam zavrsio metodolosko usmjerenje sociologije bio sam zapšoslen po raznim Institutima, nikada i nisam htio raditi kao profesor, ali eto uvalli su mi.
Gosp. sociolog,
mislim da je bilo dosta koristenja foruma
kraljeznica.com za vlastitu samopromociju. Ne znam uopce odakle Vam porivi da nam stalno ponavljate sto ste gdje i kada zavrsili, koliko radova Vam je objavljeno i u kojim casopisima. Jos samo cekam da nam kazete prosjek vasih ocjena

, mada, mozda ste i to negdje u sumi ovih postova napisali.
Mnogi od nas se ovdje dugo druzimo, i ne pada nam na pamet pricati o svojoj naobrazbi i hvaliti se s njom, a vjerujem da niste jedini koji se ima cime pohvaliti.
Na ovom smo forumu da bismo pronasli ljude koji nas razumiju, koji nam svojim savjetima mogu pomoci, da razmjenjujemo svoja znanja i iskustva. Jer, bol je ista i kod onog koji radi kao cistac i kod onoga koji je doktor znanosti. Vi nam niste bas svojim postovima, koliko vidim, ni u cemu pomogli, eventualno ste nekoga izivcirali, a to nam, vjerujte mi, najmanje treba. Svima nama ovdje.
Lijep pozdrav!