Prvo pozdrav Worfu ;)a ujedno vjerujem da je moguće da mu je pomogao taj ugriz tj otrov.Worf predprošle godine sam imao terapije na jednoj plaži ,gdje ima crno ljekovito blato inače se tamo ljeti prepisuju fizikalne terapije, te se terapije vrše na plaži gdje je uvijek prisutna jedna fizijatrica.Te godine bolila su me leđa, te sam putovao svaki dan da bi jednog dana poslije mazanja blatom ,te kupanja otišao u kabinu koja se nalazi na plaži,da bih se presvukao , onako slučajno zabacivši na šipku kupaće udrio sam po roju osa koje su se skupljale na vlagu, tj sol koja je ostajala na šipci.Od tog roja 4 ose me ubolo u glavu
onako jureći uspio sam doć do tuša te glavu tuširao pod mlazom hladne vode nakon nekih 5 min osjetio sam grčeve u nogama udaljio se od tuša ,te krenio prema obližnjem stablu i hladovini ,da bih sjeo te osjetio kako gubim lagano svijest i nekontrolirane trzaje nogama i rukama.Nakon par minuta znam da sam oko sebe vidio fizijatricu kao i ljude koji su išli s menom na terapije,onako polako dolazeči sebi ista me je uputila hitno da se spremim te da polako s ovim jednim pacjentom idem put grada u HMP, te da se što prije javim.Došavši na HMP istima sam isprićao te dobio injekciju da nebi došlo do eventualnog gušenja preko noći,te sam poslije te injekcije otišao kuči.Nakon par dana osjetio sam veliko poboljšanje u kralješnici,te sam to isprićao svojoj lječnici kao i fizijatrici koje mi nisu vjerovale,iste su mi govorile da sam umislio da mi je to od tih osa ,da je to nemoguće.Dali je moguće ili ne znam, da je meni bilo bolje i da sam čak i prekinuo terapije,eto da mi se to nije dogodilo nebih vjerovao u takva čuda , al iskreno vjerujem da ima nešto u tim otrovima.A što reći nego da bi volio da me opet ugrizu al da neko točno zan omjer tog otrova jer ko zna što bi bilo da me samo jedna više ubola