Nikad nisam pio,izlazio u disku,niti pusio,niti koristio droge niti nikada necu...okay pijem samo rakiju,ali to nije ono sto neko misli,to je nesto sto za dušu i ja to ne pijem u tom smislu da bi to mogao nazvati "ispijanjem alkohola" ,sistem je takav da kad se probudim i osjetim onaj jebeni smrad u ustima i gorčinu u želucu kao valjda i svaki čovjek na svijetu,popijem pola male čašice rakije i odmah se osjećam bolje,bakterije se unište i pročisti se zeludac,a to je dapače dobro za zdravlje
a sta se ostalog tice,kao sto rekoh,nikada nisam koristio niti nikada necu...ali evo ti sad jedng primjera
ja 100% sportas ,tip koji se 100% pazi se sad sjebo i ima problema sa leđima,a vecina mojih vrsnjaka koja redovito izlazi van,pije,pusi pa uzima i droge sada zivi normalan zivot i zdravi su bez problema sa ledima itd...
pa sad ti vidi di je tu istina a di pravda...bolje prođu ti koji na svoj zivot i tijelo gledaju kao na kantu za smeće u koju mozes opusteno unositi sta god hoces nego ovi poput mene.