Kraljeznica.com forum

Zabavni dio foruma => Ostalo => Autor teme: GSM - Listopad 03, 2009, 13:50:23 poslijepodne

Naslov: Spinoteka.hr - u pripremi
Autor: GSM - Listopad 03, 2009, 13:50:23 poslijepodne
Potaknut opcom slabom informiranoscu i svijescu o bolestima kraljesnice (i naravno zahvatima za rjesavanje tih problema) odlucio sam se na pokretanje nove web stranice spinoteka.hr sa iskljucivo strucnim tekstovima poznatih svjetskih doktora o stanjima kraljesnice te iskljucivo o novijim minimalno-invazivnim metodama za rjesavanje tih problema.

U planu je bila stranica samo o minimalno-invazivnim zahvatima, ali sam shvatio da nema smisla pisati o zahvatima ako prije toga ne objasnim najcesce bolesti kraljesnice.

Kad kazem "strucnih tekstova" mislim da clanke od nekih u svijetu cijenjenih doktora koji imaju svoje osobne web stranice ili stranice svojih klinika na engleskom jeziku. On nekih sam vec dobio dopustenje da pocmem s prevodjenjem i publiciranjem, neka dopustenja (ili odbijanja) jos cekam.

Nadam se da netko nece krivo shvatiti (Bojan ili netko drugi), ne pravim konkurenciju ovoj stranici jer kao sto vidite sadrzaj ce biti drukciji i s drugim pristupom.

Sto se foruma tice, ne zelim ga raditi niti praviti konkurenciju ovom forumu te mislim link "forum" sa stranice spinoteka.hr linkati na ovaj forum, ako se Bojan slaze.

Pozdrav.
Naslov: Odg: Spinoteka.hr - u pripremi
Autor: bojan - Listopad 03, 2009, 14:08:18 poslijepodne
Sto se mene tice sto se vise pise i prica o kraljeznici to bolje. Monopol na internetu ne postoji.  ;)
Isto vrijedi i za forum. Vremenom ces vidjeti sto ti najvise odgovara i u kojem obliku.
Naslov: Odg: Spinoteka.hr - u pripremi
Autor: madagaskar - Listopad 03, 2009, 14:09:59 poslijepodne
Odlična ideja GSM,i također odlična nadopuna ovom forumu,nikako konkurencija