Dragi, draga sestro i brate u Uskrslom Gospodinu!
«Krist je uskrsnuo! Doista, je uskrsnuo!»
Tim jednostavnim i snažnim rečenicama kršćani se pozdravljaju u Uskrsno jutro. Zora ove nedjelje donosi neočekivanu novost: Krist je izvučen iz smrti, živ je!
USKRSNUO JE !
Blagdan proljeća i obnove , blagdan djece koja traže uskrsna jaja u vrtovima, Uskrs je najveći blagdan kršćana, koji razveseljuje srce svakog vjernika. Tog dana se slavisvemoć ljubavi Božje, pobjedninika nelagodne iznenađenosti, izdaje, i same smrti.
On je živ, vratio se iz smrti, USKRSNUO JE!
Kazuju Isusovi prijatelji pred praznim grobom.
Kršćani također ne prestaju naviještati «Radosnu Vijest»: slobodni smo od smrti.
Već danas možemo se oslobađati urušavajućih sila koje nas obitavaju i dati životu da nas malo po malo obuzima. Kao Isus i mi ćemo uskrsnuti! I mi smo pozvani na slobodu i ulazak u život željen i darovan od Boga.
Uskrsnuće Kristovo, temelj je kršćanske vjere! Pobjednik smrti, Krist, otvara zastor vječnoga života svim ljudima!
Moje želje i čestitke, molitva i čežnja je da svi budemo dionici u punini svega što nam Bog nudi i dariva; na to se u ovom životu spremamo a prijelazom u stvarnost Uskrsloga bit će nam darovana punina; vječno i beskrajno! Od srca Vam bio sretan Uskrs, ne samo danas, sutra već svaki tren života, jer djeca smo USKRSNUĆA i živimo u vremenu koje je uskrsnućem promijenilo svu stvarnost čovjeka!
Teo Antunović
Sretan Uskrs!