Autor Tema: Video klip koji me zgrozio?  (Posjeta: 5130 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

worf

• Hero Member
Video klip koji me zgrozio?
« : Travanj 22, 2009, 09:21:39 prijepodne »
O pravima žena je već puno toga napisano,o bijelom roblju i trgovini ljudima isto tako,ali o samim tim trgovcima jako malo znamo?Tko su ti ljudi,kako oni rezoniraju,šta je u njihovim glavama i kakav je njihov odnos s ženama uopće?Ovo je snimljeno u BiH,ali je isto tako moglo bit snimljeno kod nas u HR ili SLO ili bilo gdje na balkanu?
Nervira me odnos policije spram građanima (kod nas),jer kad vas zaustave na cesti u prekršaju,onda vas tretiraju kao kriminalca,a kao šta se vidi na snimci,kriminalce tretiraju kao ugledne građane,a u obranu žene,nitko ni prstom da mrdne :-\
Dok imamo političare koji misle da su žene za madraca,a ne za mudraca,zamislite kako je tek na mikrorazini ???   Nikakve medijske kampanje tu ne pomažu,treba djelovat na mentalni slop,a to se neće promjenit,dok god se ne promjeni sama struktura vlasti,jer ovakvi kriminalci su postali ugledni političari s kupljenim fakultetskim diplomama (neki i doktoratima).Mislim da bi naš Sociolog trebao proučavat takvu skupinu ljudi,ali ni on se ne usudi dirnut u osinje gnjezdo ;D

http://www.youtube.com/watch?v=u2IpXuKWP7U#
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

Katarina A.

• Forumas
    • Email
Odg: Video klip koji me zgrozio?
« Odgovori #1 : Travanj 22, 2009, 15:10:27 poslijepodne »
Strava...
Umjesto da mu policajci polome kosti, i njemu i telohraniteljima...jedino što me razveselilo je što je osuđen, ne bih se čudila da je epilog bio drugačiji...
L5/S1 ekstruzija

worf

• Hero Member
« Odgovori #2 : Travanj 22, 2009, 20:18:13 poslijepodne »
Nije bitno na koliko je osuđen,već koliko će odslužiti i u kakvim uvjetima,uopće ne sumnjam u to da će imati sve pogodnosti VIP osobe ???
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

Jasna

• Hero Member
« Odgovori #3 : Travanj 22, 2009, 23:31:15 poslijepodne »
Užas! Nemam riječi...u pravu si worf, ovakva gamad i po zatvorima radi što hoće.
Operacija L4/L5 2007. godine

Atleticar

• Forumas
« Odgovori #4 : Veljača 13, 2010, 00:07:09 prijepodne »
...............................................
« Zadnja izmjena: Studeni 25, 2010, 20:06:17 poslijepodne Atleticar »

worf

• Hero Member
« Odgovori #5 : Studeni 24, 2011, 10:57:06 prijepodne »
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

janos

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #6 : Studeni 24, 2011, 12:44:03 poslijepodne »
a da bude problema za koju godinu, bude sigurno, a i vidi se da je malo pod stranu lupil pa su rebra dobila. Nemrem si zamislit kaj je bilo narednih mjesec dana, koje masnice i bolovi,a ako nije i gdi kakva ekstrurzija pala.
Interlaminectomia L3-L4 I.sin.
Ablatio disci i.v. L3-L4
Hernia disci i.v. L4-S1 dex
L4-L5 i L5-S1 Bulging i.v.diska