Autor Tema: Cenzura?  (Posjeta: 20355 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dario

• Full Member
Cenzura?
« : Studenoga 11, 2009, 21:16:51 poslijepodne »
U  temi "Korisnik ines-girl: Problemi nakon PLDD (laserske dekompresije)" nemam mogućnosti kreiranja novog posta.
Da li je  riječ o cenzuri teme?

Denis

• Hero Member
Odg: Cenzura?
« Odgovori #1 : Studenoga 11, 2009, 21:27:08 poslijepodne »
Dario tema je zaključana tehnički problemi

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #2 : Studenoga 11, 2009, 21:31:51 poslijepodne »
Pa hebo te , colt-1, si ti denis 68, scorpion ili novi moderator?

Ili moderator više nezna ko je ko, he he.
Svi problemi sa kralježnicom leže u -atlasu C1, prvi vratni kralježak.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

socrates

• Full Member
« Odgovori #3 : Studenoga 11, 2009, 21:33:15 poslijepodne »
tri u jedan he he ;)

GSM

• Gost
« Odgovori #4 : Studenoga 11, 2009, 21:33:35 poslijepodne »
Pozdrav Dario, temu sam ja zakljucao jer je o navedenom problemu sve receno. Ines je rekla da vise nece dolaziti na forum, ako glavni akteri te price ne sudjeluju, mislim da mi nemamo tamo sta razglabati, a i rekao sam iz kojeg razloga i tamo u temi u zadnjem postu. Obavijestio sam Bojana, ako on smatra da se treba jos pisati, otvorit ce temu opet.

Ne radi se o nikakvom prikrivanju, cenzuri...
« Zadnja izmjena: Studenoga 11, 2009, 21:36:14 poslijepodne GSM »

Katarina A.

• Forumas
    • Email
« Odgovori #5 : Studenoga 11, 2009, 21:49:09 poslijepodne »
I ja sam pokušavala ostaviti komentar ali izgleda da ga nije moguće ostaviti samo na ovoj temi.
Ustvari, mislim da u zadnje vrijeme imamo određenih problema na forumu, a kako nemam neki prevelik staž ovdje u odnosu na stare članove nisam ih htjela potencirati. Ipak, danas je u kratkom razdoblju pod raznim temama došlo do prepirki između članova a bilo bi dobro jednom to razjasniti pod zajedničkim postom.
Meni je recimo žao što neki stari članovi kao npr. Jasna napuštaju forum, a i Joško izjavljuje da ima sve manje volje na njemu sudjelovati. Činjenica jeste da sam se i sama često ustručavala ostaviti neke komentare zbog dobrobiti samog foruma, ali smisao svakog foruma i jeste da ljudi iznose svoja razmišljanja i iskustva i niko se tu ne bi trebao osjećati ugrožen. Također, Jasna je bila predložila da možda izdvojimo rubriku "pitanja za stručnjake" i na taj način bi liječnik mogao direktno vidjeti pitanja njemu upućena a ne zamarati se našim diskusijama ili prepucavanjima.
U svakom slučaju ovakvo stanje nije dobro i vjerojatno će dovesti do odljeva nekih članova što ne znači da će to ugroziti forum jer je on jedinstven i uvijek će dolaziti novi članovi. Ali, ipak...
L5/S1 ekstruzija

madagaskar

• Hero Member
« Odgovori #6 : Studenoga 11, 2009, 21:51:40 poslijepodne »
Potpuno se slažem s Katarinom,treba otvoriti posebnu rubriku za neura a ne ga zamarati s našim prepucavanjima ili zabavom

pantaghana

• Sr. Member
« Odgovori #7 : Studenoga 11, 2009, 21:52:51 poslijepodne »
i ja potpisujem ovo.
Hemilaminectomia L4/L5 - srpanj 2008.

bojan

• Hero Member
    • Bojan - zdravstveni status
« Odgovori #8 : Studenoga 11, 2009, 21:54:36 poslijepodne »
1. Na ovom forumu nema cenzure

2. Tema je otkljucana. Molim sve da se drze teme u toj rapravi.

3. Sad cu otvoriti novu temu
Operacija protruzije L5-S1 1992 u Vinogradskoj

Jopan

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #9 : Studenoga 11, 2009, 22:05:35 poslijepodne »
1. Na ovom forumu nema cenzure

Nije tačno , juče mi je izbrisan dio posta gdje sam spomenuo Kokolininu sumnju da je su osobe pod nickom tnp 1970 i Neurokirurg ustvari iste osobe.  http://kraljeznica.info/forum/index.php?topic=308.0            (bez ikakve obavijesti o editu) 

I nije tačno kako kaže tvoj vrli moderator da je Ines-girl rekla da neće više dolaziti na forum.
Evo citata njenig zadnjeg posta:
NE, NE KAŽEM TO...KAŽEM SAMO DA SU VRLO DOBRO UPOZNATI SA SVIM OBJAVLJENIM POSTOVIMA, JER SAMI SE ODAJU..NEKE STVARI KOJE SAM OVDJE OBJAVILA NITKO NJIMA NIJE NI SPOMENUO ( OD STRAHA) SU POČELI SPOMINJAT U RAZGOVORU. AKO VEĆ ČITAJU ZAŠTO SE NE DRZNU ONDA OVDJE JAVNO ODGOVORITI ? NEZNAM..ŠTA VIŠE PIŠEM SVE VIŠE NAILAZIM NA TOTALNO BESMISLENE KOMENTARE...TAKO DA ...VIDIM DA OD SVEGA OVOGA NIŠTA...OČITO NA KRIVA MJESTA ŠALJEM I POKUŠAVAM TRAŽITI POMOĆ...JER OVDJE NAILAZIM SAMO NA GOTOVA UVJERENJA .

Jedino ako moderator nema neke precizne  informacije iz bolnice kao i obično. Možda mu je tamo rekla, ali to da bude razlog za zaključavanje teme????

Worfa za moderatora,  Worfa za moderatora, Worfa za moderatora, Worfa za moderatora.
« Zadnja izmjena: Studenoga 11, 2009, 22:12:43 poslijepodne Jopan »
Svi problemi sa kralježnicom leže u -atlasu C1, prvi vratni kralježak.
Ne dozvolite da vam liječnici (bezuspješno) liječe posljedicu a ne uzrok. Uzrok je u pomjerenom prvom kralješku (atlasu).

Dario

• Full Member
« Odgovori #10 : Studenoga 11, 2009, 22:27:41 poslijepodne »
GSM
da ne bi budio revolt kod nekih forumaša probaj što manje zauzimati stav oko neke metode ili doktora (zbog svoje moderatorske funkcije).
Ili prilikom postanja navedi nešto tipa: Ovo je moje osobno mišljenje a ne stav moje stranke (tj. moderatorske funkcije).
 :)

GSM

• Gost
« Odgovori #11 : Studenoga 11, 2009, 22:38:38 poslijepodne »
Sto se mene tice neka me se makne s mjesta moderatora, valjda cu onda biti "kao" neutralan :)

socrates

• Full Member
« Odgovori #12 : Studenoga 12, 2009, 00:31:35 prijepodne »
GSM ni ne pomisljaj na to,reka sam vec ti si dobri duh foruma.
Kad posta,naravno da posta svoje osobno misljenje,kakve veze ima moderatorska funcija s misljenjem ::)
Jesi ti Dario svjestan na sto bi ovo licilo da nije GSM-a

madagaskar

• Hero Member
« Odgovori #13 : Studenoga 12, 2009, 00:36:44 prijepodne »
GSM ne pričaj bedastoće :-*

Denis

• Hero Member
« Odgovori #14 : Studenoga 12, 2009, 00:39:55 prijepodne »
Eto GSM mislim da nebih trebao napuštati to mjesto jer davno sam već naglasio da si ti osoba koja ima razumjevanja koja svakom želi pomoći dati rijeć utjehe kao i kritike,svima nama malo kontrola pobjegne,eto sjeti se mene nikad nisam ništa zlonamjerno radio , ti si me znao polako ljdski opomenuti pa me se krivo shvatilo,eto sad se tebi to dogodilo,al sve je to za ljude koji imaju razumjevanja  zato stoj di jesi

NISAM Pegula

• Sr. Member
« Odgovori #15 : Studenoga 12, 2009, 00:42:06 prijepodne »
E tebi je stvarno neuro napravija lobotomiju ima bit :) ;D
od 2000 g.    povremeni bolovi u kralježnici
27.10.2009.  endoskopska diskektomija-protruzija L4-L5
14.10.2010.  metrx s anuloplastikom-ekstruzija L5-S1

davor

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #16 : Studenoga 12, 2009, 06:38:38 prijepodne »
Fakat,

kaj su tebi radili tamo, čovječe? Nije te za prepoznat.... :)...mislim ugodno sam iznenađen....
2 godine tegoba L5/S1. Ekstruzija od 7mm.
Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb
Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo.
Igram nogomet i košarku i sve ostale sportove.

worf

• Hero Member
« Odgovori #17 : Studenoga 12, 2009, 09:15:38 prijepodne »
GSM je ljudina,obružana velikim teoretskim znanjem o kralježnici,također i kompjuterskim znanje i ja mu skidam kapu na trudu koji ulaže za nas.
Dugo me nije bilo na forunu,jer sam u banani kao i većina rvata,te uspkos zdravstvenim tegobama moram radit i dodatne poslove u ovoj nemilosrdnoj borbi za opstanak :'(
Jedino šta zamjeram ovom forumu je to da je postao pomalo preuredan,tj sterilan ;D  samim tim otuđen od čovjeka,dajte malo slobode ljudima i malo više ležernosti ;D
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS