Ma taj Zadar treba bombardirati avijacijom i teškim bombarderima ko u ww2...pa nisu normalni,eto ovo mi je DE ZA VU,ako se sjecate kad sam se ja narucivao za MR slao sam mailove po cijeloj Hrvatskoj ,u svaku prokletu bolnicu pa di me najbrze prime DOBRO JE....i nazovu me ovi iz Zadra,i kazu...gospodine "imamo za vas jedan slobodni termin u 7 mjesecu" ja pitam 2010-ete ? posto je tad bio 9 mjesec 2009-ete,i kaze on,pa da...eee malo mi je falilo da ga posaljem u tri p**** m......pa KAKO VAS NIJE SRAMOTA

pa to valjda pola dalmacije ceka za jedan prokleti MR....kako zaostalo covjece...drzavi umjesto da bude prioritet da kupuje te MR-ove u sto vecem broju ako treba za svaki manji grad mi u drzavi imamo situaciju gdje privatnici posjeduju 80% svih mr-ova,a znamo kako kod njih stvari funkcioniraju....eto ova me curica bas podsjetila na mene,tocno sam istu čestitiku iz Zadra i ja dobio...mislim kazem to je sramota na nacionalnom nivou...i kad kazem MR za svaki manji grad u HR onda sam ozibljan,jer to nije aparat koji kosta 100 miljuna eura,nego komad je ako se varam samo jedno par miljuna eura...2-3 jel tak ? tu negdje...pa mislim na drzavnom nivou ne bi trebao biti problem kupiti sto vise tih aparata...ako bi npr za mlazne avione mogli izdvojiti do 1 miljarde kuna kao sto su rekli,pa kaj je onda problem kupiti sto vise tih prokletih MR-ova koji kostaju od 1-5 miljuna eura jbt te...kod nas se ima za sve a za ono bitno ne...a MR je jedna od najbitnijih stvari danas za svakog covjeka...
Mislim to je fakat šok,HOROR kao sto zena kaze u vijesti...kad to cujes pa covjek padne s nogu jbt te...ja sam se najezio taj dan kad su mi to rekli...
btw,od sutra opet pocinju narudzbe na Svetom Duhu,aparat im je bio pokvaren od 12 mjeseca prosle godine,to bi moglo znaciti da bi se sad moglo jako jako brzo naruciti tamo,uostalom ja sam tamo dosao na red za 3 tjedna od prilike,a to je bilo fakat malo.