Ma dajte, molim Vas
pušila nismo nikada, alkohol me ne zanima, na mob potrošim samo najnužnije na 3 mjeseca 100 kn, hrana- doma sadimo sve i svašta kako bi napunili zamrzivač za zimu, živimo na kapaljku.
Plaću su mi smanjivali već nekoliko puta, mada nikada nije bila nnešto-uvijek ispod prosjeka, prvo ukinuli gablec, pa uzeli 10%, pa uzeli dodatak na staž, pa još 6%, dodijelili mi dodatni posao, u međuvremenu sam se razboljela....radim ko konj , vučem za dvoje...
a sad za nagradu moram na promijenjeni posao u drugi grad, jer navodno od svih nas u uredu jedino ja zadovoljavam, ostali nisu za pokazati. Pun mi je kufer svega.
Leđa me bole, anemija, štitnjača, srčeko na izdisaju, a putovat ću 2 sata do posla, raditi u dvije smjene što do sad nisam, provjeravati glupe podatke u vezi famoznog referenduma, pa onda natrag 2 sata, kad se vratim doma pitam se dali ću disati. I kome da ja to objasnim??

Mislite da to nekog zanima?
I ja i muž nemamo braće, ali imamo troje roditelja i jedno dijete za uzdržavanje.
Pričajte mi o preživljavanju- pa mi smo na tom programu već odavno.
A ova silna putovanja, jahte, automobili, odmor našeg državnog vrha...zlo mi je od govorancija da nema novca, IMA -ITEKAKO-ALI JE TOTALNO NEPRAVEDNO RASPOREÐEN!!!