[/quote]Sena naj vjerovatnije sam pomješao te dvi stvari al kao što ti kažeš da je Neurotin antiepileptik to je onda koSeraqvel tablete koje nebi preporučio ni najljučem neprijatelju,jedan moj poznanik ih koristi te sa njima tako funkcionira da čim popije tabletu mora bit pored kreveta jer ga zbetoniraju ,inače se koriste u svrhe duševnih oboljenja.Cijena Seraqvela u slobodnoj procjeni je oko 700 kn ili ti ga može prepidsati ljećnik uz odobrenje HZZO-a.Naravno isti spada u antipsychotic ljekove samo druga skupina a to je po meni isto bar koliko se ja razumijem

[/quote]
Nije nije isto, neurontin nije antypsychotic, ja uzimam 300 gr dnevno sad to je jedna kapsula dnevno, jedina nuspojava koju do sada imam je jaka konstipacija a za to mi je doktorica dala sirup i pijem litar do dva vode dnevno. Uostalom, sada nakon tvoje operacije to tebi nece trebati

Spinewarrior ukoliko ti nije dovoljno sve na nasem forumu pokusaj kontaktirati i strane forume naci ces tamo vise informacija. Moze ti pomoci vjeruj mi.
BTW kako napredujes sa terapijama ima li kakvih poboljsanja?