Autor Tema: 3 oper. kraljeznice,hosp.infekcija,sepsa,polineuropatija,pomoć molim !!!!  (Posjeta: 49606 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

spinewarrior

• Full Member
Odg: 3 oper. kraljeznice,hosp.infekcija,sepsa,polineuropatija,pomoć molim !!!!
« Odgovori #18 : Veljače 01, 2010, 01:27:28 prijepodne »
jeb...ote toliko me boli da već 3 mjeseca nisam noću oka sklopio,postao sam šišmiš,spavam po danu par sati kad su manji bolovi !!!! pomozite !!!

Plavuša

• Hero Member
  • ponekad sama sebi doktor
« Odgovori #19 : Veljače 01, 2010, 10:43:30 prijepodne »
jeb...ote toliko me boli da već 3 mjeseca nisam noću oka sklopio,postao sam šišmiš,spavam po danu par sati kad su manji bolovi !!!! pomozite !!!

Ja ponekad popijem normabel prije spavanja (od mame) ili tbl za spavanje (od supruga) i onda spavam ko top oko 6 sati po noći osim ako se "čudno" ne okrenem, pa je jaaaaaaaaj!  :o
Zamoli liječnika da ti da nešto protiv bolovanja ili za spavanje!
2006. interlaminectomia L4-L5

spinewarrior

• Full Member
« Odgovori #20 : Veljače 01, 2010, 15:51:30 poslijepodne »
možda da zamolim liječnika da mi da malo svoju med. sestru da me uspava,što misliš renata to bi bilo možda učinkovitije nego normabeli,sanvali.....koji su gumeni bomboni za mene ja sam na puno jačim stvarima draga i poštovana renči !!!!!! :)

Plavuša

• Hero Member
  • ponekad sama sebi doktor
« Odgovori #21 : Veljače 01, 2010, 16:39:59 poslijepodne »
Što se tiče medicinske sestre - ne bi se štela mešati - ipak preferiram muški rod, po mogućnosti 180 cm nadalje, 40-tih godina i tako dalje...
A što se tiče gumenih bombona - ja sam na tramalima već 5 godina (sa prekidima), sada sam prešla sa 50 mg na 100mg ali ipak su sanvali zakon za spavanje. Barem je tako mislim i vidim na sebi, ali i suprugu u čijem posjedovanju jesu, poštovani kolega "borac za kralježnicu".  :)
2006. interlaminectomia L4-L5

GSM

• Gost
« Odgovori #22 : Veljače 01, 2010, 16:40:26 poslijepodne »
Uzmi Cerson, zaspat ces kao beba :)

spinewarrior

• Full Member
« Odgovori #23 : Veljače 01, 2010, 17:58:45 poslijepodne »
imun na njih ima odavno,,,, ;)

NISAM Pegula

• Sr. Member
« Odgovori #24 : Veljače 01, 2010, 21:43:19 poslijepodne »
 :( :( :(
E *ebiga onda ti na žalost il možda na sreću preostaje jedino nekoliko medicinskih sestara da te dobro izmore pa mozda onda uspijes...mislim zaspat ;D ;D
od 2000 g.    povremeni bolovi u kralježnici
27.10.2009.  endoskopska diskektomija-protruzija L4-L5
14.10.2010.  metrx s anuloplastikom-ekstruzija L5-S1

frenky

• Forumas
  • spinal cord stimulation
    • AOL Instant Messenger - frenk
    • Email
« Odgovori #25 : Veljače 01, 2010, 22:14:18 poslijepodne »
imun na njih ima odavno,,,, ;)
Probaj Lorsilan 2,5mg pola tbl. prije spavanja-sedativ,antidepresiv,smanjuje bolove neuropatskog tipa a spavaš ko beba jedino pojačava hrkanje i to znatno i što je najgore,kad se navučeš-do kraja života...
frenk

senainter

• Sr. Member
    • Email
« Odgovori #26 : Veljače 02, 2010, 23:44:40 poslijepodne »

[/quote]Sena naj vjerovatnije sam pomješao te dvi stvari al kao što ti kažeš da je Neurotin antiepileptik to je onda koSeraqvel tablete koje nebi preporučio ni najljučem neprijatelju,jedan moj poznanik ih koristi te sa njima tako funkcionira da čim popije tabletu mora bit pored kreveta jer ga zbetoniraju  ,inače se koriste u svrhe duševnih oboljenja.Cijena Seraqvela u slobodnoj procjeni je oko 700 kn ili ti ga može prepidsati ljećnik uz odobrenje HZZO-a.Naravno isti spada u antipsychotic ljekove  samo druga skupina a to je po meni isto bar koliko se ja razumijem ;)
[/quote]

Nije nije isto, neurontin nije antypsychotic, ja uzimam 300 gr dnevno sad to je jedna kapsula dnevno, jedina nuspojava koju do sada imam je jaka konstipacija a za to mi je doktorica dala sirup i pijem litar do dva vode dnevno. Uostalom, sada nakon tvoje operacije to tebi nece trebati  ;)

Spinewarrior ukoliko ti nije dovoljno sve na nasem forumu pokusaj kontaktirati i strane forume naci ces tamo vise informacija. Moze ti pomoci vjeruj mi.
BTW kako napredujes sa terapijama ima li kakvih poboljsanja?
L4-L5, L5-S1-diskus hernija
Siringomijelija
Skolioza 43 stepena torakalna, 20 stepeni lumbalno
Operacija u Vertebrisu 2011
Stanje: neureklo se :)