Autor Tema: bolovi posle nesrece!!!  (Posjeta: 7829 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

mici

• Newbie
  • *
bolovi posle nesrece!!!
« : Prosinca 21, 2009, 20:20:17 poslijepodne »
Meni bi stvarno godila vasa pomoc u ovom trenutku.

Moj decko je imao saobracajnu nesrecu pre 2 tjedna,pao je sa motora.Prilikom toga ostao je u kolicima.Od tog trenutka postao je veoma depresivan,ne razgovara bas puno...Vise ne znam sta da radim...Znam da mu je veoma tesko jer je ko prvo veoma mlad(ima 16 godina),ko drugo svakome bi bilo tesko da podnese tak nesto.Cela porodica je sludjena vise niko ne zna sto da radi. Zaista bi nam godila vasa pomoc!! Plus ima prilicno velike bolove,poceli su ubrzo posle nesrece.!!!!

pomozite!!!  :'(

« Zadnja izmjena: Prosinca 21, 2009, 20:34:11 poslijepodne mici »

Denis

• Hero Member
Odg: bolovi posle nesrece!!!
« Odgovori #1 : Prosinca 21, 2009, 21:36:18 poslijepodne »
Mici dobro došla!!
Kakve dečko ima bolove nisam baš razumio,a što se tiče depresije morat ćeš uložit puno truda ti i njegova obitelj razgovorima,te ga što više izvodit van tako da se ne osjeća beskorisnim,ujedno nebi bilo loše da razgovor sa njim obavi psihijatar,jer njemu če se ipak otvoriti te reći što ga muči,naravno uz neku laganu terapiju i vašu pomoć te izlaske nadam se da će izać što prije iz tog depresivnog stanja.Puno sriće tvom dečku u oporavku

uriel

• Sr. Member
  • ko drugom jamu kopa fizicki je radnik
« Odgovori #2 : Prosinca 21, 2009, 23:03:17 poslijepodne »
Mici dobro došla.
Stvarno nezahvalna situacija,
ali mislim da bi tvoj dečko trebao popričati i sa ljudima koji su  istoj situaciji kao i on.
Problemi većine nas na ovom forumu nisu ni približno kao oni kod tvoga dečka, ali isto nam je lakše kad se međusobno izjadamo.
Dijagnoza prije operacije proturzija L4-L5 i ekstruzija L5-S1 diska
19.5.2009 operirao ekstruziju diska L5-S1
Rehabilitacija i bolovanje od šest mjeseci.
Vratio se na posao 26.10.2009.
Još manje tegobe prisutne u vidu  povremenog trnjenja lijeve noge.Stvari polako idu na bolje.

mici

• Newbie
  • *
« Odgovori #3 : Prosinca 22, 2009, 14:18:56 poslijepodne »
Hvala svima na savetima!!!

Trudicu se da sce to ispunim!!Zaista ste pomogli ovim savetima i meni i njemu i njegovoj porodici.

Hvala puno!!! :) :'(