Mile50 hvala, iskrena hvala na zeljama, konacno sam i ja dosla na svoje....
Frenky, razpitat cu se za cjenu, recu mami da vidi kad bude fraj, ja cu u SLO u septembru, pa jih tad mogu donijeti sa sobom...Meni su razlozili da su te tablete dobre i pise na receptu da to nije samo za epilepsiju, nego sa svasta toga na nevroloskoj bazi; cak i za depresiju. Ja na srecu nemam depresiju mada sam imala epizode tjeskobe, kad mi je bilo svega dosta al izplacem se i idem dalje. Zaljubljena sam i mozda me to drzi....hahah. Meni su ovde jako nahvalili Lyricu, samo jih moras uzimati na dulje, ako hoces efekt.
Meni je sad svaki dan bolje i vjerujte da me je stid i pisati, jer bi zeljela da se i vi tako osjecate, da i vi pisete kako vam je bolje, svi vi....napatila sam se, o bog zna koliko sam se napatila....pod bolovima sam radila u kuci jer sam imala uvjek u glavi ako legnem, da vise necu ustati....da se moram cupati van iz bjede od boli...nadam se da ce ovaj Rhizolyse potrajati, mada necu ni razmisljati sta su mi to dali....u utorak idem svom doktoru pa cemo vidjeti sta dalje...
Hvala na prijatelstvu, svima vama...