Frenky nema zamjerke

ja primam kritikekad su ljudi kulturni, eto to kod mene dokazuje ,da uz sve tegobe još nisam izgibio duh ;)i da radim još pet poslova još bi više imao inspiracije pisati.Što mogu Frenky takav sam kakav sam,nedam se ,i nikad se neću dati do zadnje kapi krvi,jer što mi više zdravlje radi problem ja sam dešpetljiviji te ću ga dovesti u red kad tad,jednim djelom sam već na putu prema naprijed.Znaš valjad su me velike muke naučile da trpim ,i to mi daje snagu da se dalje borim,jer zapitam se i sam ,kakav bi bio da kukam za svaku sitnicu, te da uz male bolove onako nadr..... svakom dajem negativan komentar.Znam da je svima nama teško ,al vjeruj mi što ti kažem ,sam se nekad zapitam ko mi daje snagu i odkle je crpim uz sve tegobe ovih godina i boleštine koje su me zapale.Što se tiće aktivnosti nemoj misliti ja ja djelim ljude u skupine ,znam da neki imaju obaveza ipreko glave,alkmentare nekima moram reći jer će morat smjestit sebi jednu stvar u mozak ,a toje da ja ne ležim po cili dan.Do sam radio bilo mi je haj lajf,ikad sam otišao u mirovinu reko sam sebi e sad je super.Al Moj Frenki sad kad viodim ostalo je sve isto i dalje se moram borit u životu radit,čuvat dicu,kuhat,ić u spizu prat suđe,doprinostit u kućni buđet itd.. u principu postao sam i muž i žena hahah baš karsno sa 12 satnog radnog vremena za vrijeme službe pao sam na 48 satno radno vrijeme.Eto ko nevjeruje nek ode u mirovinu i nek tako živi,pa ču ga pitati kad mu je bilo lakše,moj život je sad još više aktivniji nego za vrijeme dok sam bio u službi.
Eto mgu ja danima pisati da li će ko povjerovatiili ne ja se na to ne ljutim jer prvi oni najbližnji te nemogu razumjeti,a mislim da svi imate takve probleme.I zato i ja kažem ko naš novi predsjednik TAKO MI BOG POMOGAO