Autor Tema: Glavobolje,vrtoglavice,trnci u glavi i rukama (Buka)  (Posjeta: 457837 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Denis

• Hero Member
Odg: Glavobolje,vrtoglavice,trnci u glavi i rukama (Buka)
« Odgovori #72 : Veljače 19, 2010, 22:55:32 poslijepodne »
Hvala Denis ali ja mislim da sam pijana i bez alkohola.Kao sto moj nick me opisuje.Ja se bas tako i osjecam kao da sam popila 1-2 case,pa onako lelujam....
Jos mi i to treba ???pa da se srusim ko tuka ;D.Neznam vidijecu sta ce neurolog reci,a AD sam pocela uzimati...Inace ne pijem nekad sam znala uz dobru veceru uzeti i casu crnog vina,ali otkako me ovo muci NE.
Osamućena probaj ne šalim se ozbiljno ti kažem ne pijem ni ja al probaj jednom prilikom doma ako ti se vrtoglavice ne smanju ja ću Zagrebomšetat gol ;)Viruj mi mene to non stop mući zašto je to tako .ne želim ni ja živjet takvim životom al sam primjetio da jedino to pospješuje manje vrtoglavice

Daj Denis smiri malo dozivljaj.
Osamucena napise "Inace ne pijem nekad sam znala uz dobru veceru uzeti i casu crnog vina,ali otkako me ovo muci NE." i sad ti i dalje forsiras oko vina. Pa napisao si jednom. Nije da imas neko medicinsko istrazivanje i znas da je to rijesenje problema. Valjda zena zna sto joj (ne)odgovara.
Jedno je srce, a drugo je kraljeznica.
Bojane bio Denis tisuću puta u pravu pa će i ovaj put :),a za vino iskreno oće li ga ona konzumirati ili ne ja je ne tjeram,neznam zašto uvjek doživljavaš moje postove provokativnim,to je bilo moje mišljenje iza tog stojim iako nepijem alkohol,al mi je taj alkohol pokazao učinkovitiji nego bilo koja tableta ;)Znaš sve se mislim da cugnem koju ćašicu za cirkulaciju  :D :D,naravno u granicama normale ;)

madagaskar

• Hero Member
« Odgovori #73 : Veljače 20, 2010, 09:53:11 prijepodne »
Denis manje alkohola piti  ;D

davor

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #74 : Veljače 20, 2010, 10:10:06 prijepodne »
Denis,

Ti imaš problem jer misliš da si najpametniji na forumu pa onda misliš da nama svima treba više puta objašnjavati....Bojan ti želi reći da je jednom dati do znanja dovoljno.....
2 godine tegoba L5/S1. Ekstruzija od 7mm.
Operiran 01/2009 u Vinogradskoj, Zagreb
Do dan danas se osjećam kao da nikad ništa nije bilo.
Igram nogomet i košarku i sve ostale sportove.

Denis

• Hero Member
« Odgovori #75 : Veljače 20, 2010, 16:35:05 poslijepodne »
Denis,

Ti imaš problem jer misliš da si najpametniji na forumu pa onda misliš da nama svima treba više puta objašnjavati....Bojan ti želi reći da je jednom dati do znanja dovoljno.....
A ne ne ti si naj pametniji na forumu ipak tebe niko nemože stić,ija sam jedan čovjek neobrazovan,za razliku od tebe koji imaš toliko znanja da ga prodaješ i vaani :D :D I jednom zauvjek prestanite i shvatite da ja imam pravo dati svoje mišljenje i  da ću ga uvjek napisati bilo ispravno ili neispravno ,a također nikog neču sputavati u vlastitim stavovima.Malo zanimljivo da ima uvjek istih par osoba koje daju kritike a najmanje sudjeluju u radu foruma. ;)

Denis

• Hero Member
« Odgovori #76 : Veljače 20, 2010, 16:40:09 poslijepodne »
Denis manje alkohola piti  ;D
Madagaskar naravno od sutra prestajem sa Amarena vinom ;)

frenky

• Forumas
  • spinal cord stimulation
    • AOL Instant Messenger - frenk
    • Email
« Odgovori #77 : Veljače 20, 2010, 22:46:22 poslijepodne »
Denis,

A ne ne ti si naj pametniji na forumu ipak tebe niko nemože stić,ija sam jedan čovjek neobrazovan,za razliku od tebe koji imaš toliko znanja da ga prodaješ i vaani :D :D I jednom zauvjek prestanite i shvatite da ja imam pravo dati svoje mišljenje i  da ću ga uvjek napisati bilo ispravno ili neispravno ,a također nikog neču sputavati u vlastitim stavovima.Malo zanimljivo da ima uvjek istih par osoba koje daju kritike a najmanje sudjeluju u radu foruma. ;)
Bez zamjerke,neki tvoji postovi me oduševe,čak imamo i gotovo iste muke,ali kada bi svi bili aktivni kao ti vremenski i po veličini postova...mislim...
frenk

Denis

• Hero Member
« Odgovori #78 : Veljače 21, 2010, 00:42:31 prijepodne »
Frenky nema zamjerke ;) ja primam kritikekad su ljudi kulturni, eto to kod mene dokazuje ,da uz sve tegobe još nisam izgibio duh ;)i da radim još pet poslova još bi više imao inspiracije pisati.Što mogu Frenky takav sam kakav sam,nedam se ,i nikad se neću dati do zadnje kapi krvi,jer što  mi više zdravlje radi  problem ja sam dešpetljiviji te ću ga dovesti u red kad tad,jednim djelom sam već na putu prema naprijed.Znaš valjad su me velike muke naučile da trpim ,i to mi daje snagu da se dalje borim,jer zapitam se i sam ,kakav bi bio da kukam za svaku sitnicu, te da uz male bolove onako nadr..... svakom  dajem negativan komentar.Znam da je svima nama teško ,al vjeruj mi što ti kažem ,sam se nekad zapitam ko mi daje snagu i odkle je crpim uz sve tegobe ovih godina i boleštine koje su me zapale.Što se tiće aktivnosti nemoj misliti ja ja djelim ljude u skupine ,znam da neki imaju obaveza ipreko glave,alkmentare nekima moram reći jer će morat smjestit sebi jednu stvar u mozak ,a toje da ja ne ležim po cili dan.Do sam radio bilo mi je haj lajf,ikad sam otišao u mirovinu reko sam sebi e sad je super.Al Moj Frenki sad kad viodim ostalo je sve isto i dalje se moram borit u životu radit,čuvat dicu,kuhat,ić u spizu prat suđe,doprinostit u kućni buđet itd.. u principu postao sam i muž i žena hahah baš karsno sa 12 satnog radnog vremena za vrijeme službe pao sam na 48 satno radno vrijeme.Eto ko nevjeruje nek ode u mirovinu i nek tako živi,pa ču ga pitati kad mu je bilo lakše,moj život je sad još više aktivniji nego za vrijeme dok sam bio u službi.
Eto mgu ja danima pisati da li će ko povjerovatiili ne ja se na to ne ljutim jer prvi oni najbližnji te nemogu razumjeti,a mislim da svi imate takve probleme.I zato i ja kažem  ko naš novi predsjednik TAKO MI BOG POMOGAO ;)

davor

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #79 : Veljače 21, 2010, 06:32:25 prijepodne »
Denis,

Ja ti velim da svojim glomaznim postovima di puno pišeš a ništa konkretno ne veliš...jednostavno uništavaš svaku temu.....

Naravno, bez zamjerke...  ;)

Osamucena

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #80 : Veljače 22, 2010, 12:44:59 poslijepodne »
Pozdrav evo mene malo ranije...Nazvala sam neurologa pa sam uzela sastanak prije tj jutros sam ga imala.
Svasta neceg novog...Ovako on misli da ja imam kronicnu upalu sinusa...Sve je u redu v.kranjeznica,radio mi radio vrata sve je ok...
Dakle kroz pricu i pitanja doslo je do zakljucka da su mi sinusi...A ja sam uvijek mislila da sam na nesto elergicna posto doduse cesto,kisem iz nosa mi curi...
Skoro mi je bilo drzalo me 15 dana jak sekret iz nosa i td..Ja sam to sve prepisivala gripi...Jer se vidijelo i na RM rezultatu ali kada sam radila RM isto mi je nos curio pa sam rekla da imam gripu...Ja puno hrcem u zadnje vrijeme kada spavam to je haos kaze moj muz...Onda slabo disem....Ali nikad mi nije palo na pamet da bi mogli biti sinusi....Nikad!!!Moj dr...Me je pravo razocarao jer svaki put kada bi mu rekla da mi cesto nos curi on kaze to je normalno trebam ojacati imunitet...Pa sam mislila da sam sklona gripi i tako....Eh sad imam ponovo kod neurologa za 7 dana da se vide nalazi...Tada cu dobiti i lijekove...Eto to je to...Zbog toga je mene uvijek stiskalo izmedu ociju i osjecala sam jak pritisak u nosu i izmedju obrva...Pa tako po cjeloj glavi...
Ja kada operem kosu samo ako je otvoren prozor mislim sada zimi ja odmah moram da kisem po 10 puta i odmah se i nos otvori...Pa vidjecemo al uglavnom on se u cudu nasao kako moj dr.to nije mogao vec odavno uociti...

Plavuša

• Hero Member
  • ponekad sama sebi doktor
« Odgovori #81 : Veljače 22, 2010, 13:00:18 poslijepodne »
Drago mi je da si na putu rješavanja svog problema! Ali sinusi!  :o Pa i ja znam imati upalu sinusa - početkom siječnja sam imala jer sam hodala bez kape po hladnom vjetru 2 - 3 dana. Ali to se neko vrijeme cijedi, a ako se začepi odem u saunu par puta i riješim problem.
A kako je meni jedan liječnik rekao da su im objašnjavali na fakultetu: evo ovo je obična stolica sa 4 noge, a između je prazni prostor - tako izgledaju i sinusi i baš ništ koristi od njih. Osim da u te svoje šupljine skupljaju "šmrklje" i stvaraju probleme.

I moja preporuka za kraj - NIKADA nemoj ići na "propuhivanje" sinusa - uguraju ti cijev u jednu nosnicu skroz do sinusa, pa unutra puste tekućine i na kraju lijekove, a na drugu nosnicu sve izlazi van. Boli te glava 100 dana od toga!

Sretno dalje!
2006. interlaminectomia L4-L5

Osamucena

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #82 : Veljače 22, 2010, 14:05:54 poslijepodne »
Nikada nisam ni posumljala da bi mogli da budu sinusi.I jos da te moze da drzi to stalno,ljeti je doduse manje...
Uzeo mi je bris nosa i sve to da provijeri jer sumlja da ima i bakterija nemogu sada da se sijetim kako je nazvao tu bakteriju.
Ali tuka sam bila kako nisam mogla povezati to jer sijecam se jedna moja drugarica je imala te sinusa i bas je bilo kao kod mene slicno,samo sto je ona svoje rijesila na vrijeme.
Ali sta je tu je vidjecemo sta ce preporuciti...Nekada znam kada ustanem ujutro pa cistim nos i sukrvice zna da bude....A zna bi na bude i suvo u nosu pa navece nekada moram ustati da bi nakvasila nozdrve,a nikada nisam zamislila na sinuse...I glava kada me boli boli me na celu izmedju ociju...Joj samo da se jednom stane na kraj s tim ufff...Hvala Renata nadamo se boljem.

davor

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #83 : Veljače 22, 2010, 14:28:00 poslijepodne »
Ošamućena....šuti...dobro je.....samo da nije kralježnica....

frenky

• Forumas
  • spinal cord stimulation
    • AOL Instant Messenger - frenk
    • Email
« Odgovori #84 : Veljače 23, 2010, 00:28:15 prijepodne »
Ošamućena....šuti...dobro je.....samo da nije kralježnica....
Kako mi iz te daljine izvlačiš misli i iste smjestiš u svoj post , ali bih dodao:nek je SVE samo ne kralježnica - ha,a opet kažu ono: svakom je svoja bolest najgora...i nikad kraja filozofiranju /inaće mi je taj predmet bio jedan od rijetko voljenih-pored Logike/
frenk

Denis

• Hero Member
« Odgovori #85 : Veljače 23, 2010, 12:21:22 poslijepodne »
Nedo Bog da dobijete moždani ili infarkt mislim da bi promjenili mišljenje.Meni su uvjek govorili od kralješnice se ne umire,i to me drži gledajući što sve drugi dobiju kao pokoru.Zato gospodo budimo zadovoljni i s ovim mukama ;)

pantaghana

• Sr. Member
« Odgovori #86 : Veljače 23, 2010, 13:44:53 poslijepodne »
Denis, ti nisi od onih, kao ni ja, kojima kraljeznica uzrokuje jako velike probleme...ali ima ih nekoliko, na zalost, kojima stvara, cak bih rekla i vrlo slicne probleme kao sto su oni nakon mozdanog udara ili infarkta. zato malo pazi sto pricas i imaj obzira.

Naravno, od svacega uvijek ima nesto gore.

Hemilaminectomia L4/L5 - srpanj 2008.

GSM

• Gost
« Odgovori #87 : Veljače 23, 2010, 14:09:31 poslijepodne »
Ovo sto mi ovdje citamo je mila majka... Kakve ljudi tragedije imaju s kraljesnicom ne bi vjerovali, to svjedocim citajuci strane forume...

Ali eto, pogledajte moju mamu, frenkija, ima ih jos... I u nasoj blizini ih ima.

Denis

• Hero Member
« Odgovori #88 : Veljače 23, 2010, 17:15:36 poslijepodne »
Denis, ti nisi od onih, kao ni ja, kojima kraljeznica uzrokuje jako velike probleme...ali ima ih nekoliko, na zalost, kojima stvara, cak bih rekla i vrlo slicne probleme kao sto su oni nakon mozdanog udara ili infarkta. zato malo pazi sto pricas i imaj obzira.

Naravno, od svacega uvijek ima nesto gore.

Pantagana sory ja stavrno do sad nisam upoznao osim jedne žene da joj je kralješniica napravila  velike probleme.Ne sumljam da nema ljudi u kolicima koji imaju takve tegobe zbog kralješnice,te im se ja isprićavam ,ako ih ima tu među nama na forumu.Svojim postom sa samo htio reć da ima puno gorih problema,od ovih naših boljki ne računajući one teže slučajeve.Mislim da si me krivo razumila ,al eto uvjek kažem pisati je jedno i uvjek se može protumačiti na 10000000 verzija.

goga

• Forumas
« Odgovori #89 : Veljače 23, 2010, 21:31:49 poslijepodne »
Jaaaaooooo ljudi daj se malo stabilizirajte. Podsjećate me na ono kao na facebooku "bocni ga" . Ovo je forum da svatko iznosi svoje mišljenje, a na ostalima je hoće da ga prihvate ili ne. Koliko god ljudi bilo toliko će biti različitih mišljenja i stavova ali istih jako malo, stoga se nemojte toliko uzrujavati nije zdravo. Čaša vina je jako dobra i zdrava za srce i neće nikome naškoditi. Ali od svega je smijeh najzdraviji. Kad vidite da će vas nešto uzrujati otiđite na link
o vicevima.  :D