Autor Tema: Glavobolje,vrtoglavice,trnci u glavi i rukama (Buka)  (Posjeta: 457834 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

frenky

• Forumas
  • spinal cord stimulation
    • AOL Instant Messenger - frenk
    • Email
Odg: Glavobolje,vrtoglavice,trnci u glavi i rukama (Buka)
« Odgovori #90 : Veljače 23, 2010, 23:20:28 poslijepodne »
  Dobro je,jako dobro,predobro onomu tko može čitati viceve i slušati glazbu,pogotovo smijati se...meni su i dan danas te 3 stvari u životu među najomiljenijima stom razlikom što mi do njih više nije...
frenk

Denis

• Hero Member
« Odgovori #91 : Veljače 23, 2010, 23:55:32 poslijepodne »
Jaaaaooooo ljudi daj se malo stabilizirajte. Podsjećate me na ono kao na facebooku "bocni ga" . Ovo je forum da svatko iznosi svoje mišljenje, a na ostalima je hoće da ga prihvate ili ne. Koliko god ljudi bilo toliko će biti različitih mišljenja i stavova ali istih jako malo, stoga se nemojte toliko uzrujavati nije zdravo. Čaša vina je jako dobra i zdrava za srce i neće nikome naškoditi. Ali od svega je smijeh najzdraviji. Kad vidite da će vas nešto uzrujati otiđite na link
o vicevima.  :D
Sve muke tako i riješavam samo smjeh i zafrkancija,a bol odma manja

Osamucena

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #92 : Veljače 26, 2010, 15:32:48 poslijepodne »
Help!!!Znali neko nesto vise o ovome sto cu da napisem,potpuno sam izgubljena????
Za sinuse sve ok nista strasno,nema bakterija...Zbog loseg disanja nije bas od sinusa nego takva sam slabo disem a mala upala sinusa je jos pogorsala stvar..
Ovako imam slab dotok kisika u mozak,dakle nedisem dobro na nos sto se u toku noci jos pogorsava stvar...Hrcem sve je to pogorsalo stvar...Moram veceras staviti neki aparat koji  ce mi izmjeriti koliko kisika dolazi u mozak....Pa to u ponedijeljak odnjeti...Help znal neko nesto vise o tome...Eto to je...Ja sam kako znam za sebe slabo disala al mi nije stvaralo nikakve probleme dakle sada su poceli.... ::)

madagaskar

• Hero Member
« Odgovori #93 : Veljače 26, 2010, 15:34:53 poslijepodne »
A sigurno nemaš devijaciju nosnog septuma ili polipe u nosu?(moja mama ih je imala, ali su joj sami nestali)
« Zadnja izmjena: Veljače 26, 2010, 19:02:39 poslijepodne madagaskar »

frenky

• Forumas
    • Email
« Odgovori #94 : Veljače 26, 2010, 22:21:05 poslijepodne »
Help!!!Znali neko nesto vise o ovome sto cu da napisem,potpuno sam izgubljena????
Za sinuse sve ok nista strasno,nema bakterija...Zbog loseg disanja nije bas od sinusa nego takva sam slabo disem a mala upala sinusa je jos pogorsala stvar..
Ovako imam slab dotok kisika u mozak,dakle nedisem dobro na nos sto se u toku noci jos pogorsava stvar...Hrcem sve je to pogorsalo stvar...Moram veceras staviti neki aparat koji  ce mi izmjeriti koliko kisika dolazi u mozak....Pa to u ponedijeljak odnjeti...Help znal neko nesto vise o tome...Eto to je...Ja sam kako znam za sebe slabo disala al mi nije stvaralo nikakve probleme dakle sada su poceli.... ::)
Koliko sam načuo da se zbog poremećaja /takta/ disanja treba ići na neke vježbe disanja gdje se,laićki rečeno,uči disati.
frenk

Osamucena

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #95 : Veljače 27, 2010, 11:43:50 prijepodne »
A sigurno nemaš devijaciju nosnog septuma ili polipe u nosu?(moja mama ih je imala, ali su joj sami nestali)
Nemam te polipe i nista u nosu...Samo slabo disem,jednostavno kaze mi da neznam bas disati pravilno...
Usporeno disem a u toku noci dolazi bas slabo sa disanjem kada zaspim,onda i hrcem...Uglavnom to mi je rekao, sinoc sam imala aparat taj koji sam upalila prije spavanja.
Pa ce kontrolisati koliko kisika ulazi....Eto to je uglavnom sinusi nisu,manja upala je biila koja nemoze da te drzi da si osamucen...I to je jos pogorsalo stvar u toku noci,nos mi je bio vise zabusen i tako....Pa ce vidijeti sta cemo dalje kada vidi taj procenat...Bas kao sto frenky napisa to mi je rekao imaju vjezbe za disanje,imaju kapi,voda neka i puno stvari....I onda cemo raditi na tome...
Bitan je sada valjda taj postotak koliko ulazi kisika....

madagaskar

• Hero Member
« Odgovori #96 : Veljače 27, 2010, 14:55:53 poslijepodne »
Poslušaj onda frenkya, a ako nisi testiraj se na alergene. Izgleda mi da tvoje stanje ima najmanje veze sa psihom

Osamucena

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #97 : Veljače 27, 2010, 19:37:25 poslijepodne »
Poslušaj onda frenkya, a ako nisi testiraj se na alergene. Izgleda mi da tvoje stanje ima najmanje veze sa psihom
Nisam testirala na elergene,vidjecu u ponedjeljak sta ce neurolog reci...Slabo ja disem od uvijek kao mala sam slabo disala,pa sam uvijek koristila usta za disanje.
Ma kakva psiha da sam i kada bila uvjerena da ima veze sa psihom nebi isla na sve ove pretrage...Al normalno od fizickog problema da ce poceti i nervoza...

frenky

• Forumas
    • Email
« Odgovori #98 : Veljače 27, 2010, 22:29:32 poslijepodne »
 Danas sam čuo da ljudi sa tim simptomima,pogotovo ako noću prestaju disati po par minuta,a što zna biti za život opasno,dobiju/ali plate/ neki dosta skup aparat koji koji regulira normalno disanje/a ne kroz škrge/  :D
frenk

Plavuša

• Hero Member
  • ponekad sama sebi doktor
« Odgovori #99 : Veljače 27, 2010, 22:51:04 poslijepodne »
Danas sam čuo da ljudi sa tim simptomima,pogotovo ako noću prestaju disati po par minuta,a što zna biti za život opasno,dobiju/ali plate/ neki dosta skup aparat koji koji regulira normalno disanje/a ne kroz škrge/  :D

Evo pronašla sam i članke o tome: http://www.mojdoktor.hr/default.aspx?page=96&article=2040 i http://www.slobodnadalmacija.hr/Nedjeljna/tabid/95/articleType/ArticleView/articleId/47113/Default.aspx.
Bilo mi je zanimljivo pročitati članke jer imam i ja doma "hrkača" - ali njemu je to od razbijenog nosa u mladim danima, a nema do namjeru srediti! :) Dok ga ja ne "zveknem" valjda od neispavanosti! :)

Nije da te plašim "ošamućena"!  ;)
2006. interlaminectomia L4-L5

Osamucena

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #100 : Veljače 28, 2010, 10:37:34 prijepodne »
Hvala Renata za clanak,bas sam procitala i smrc mrc.
BAS TAJ APARAT SAM IMALA I JA JEDNO VECE...Pa cu ga predati sutra da vidimo razinu kisika...
Sinoc sam hrkala muz se samo pokupi i u drugu sobu,ajme meni..I to je to slabo disanje tokom noci dovodi do  smanjenja kisika u mozak,zbog cega dolazi do OSAMUCENOSTI...
A ja sam ti osamucena dakle vidjecemo sta dalje....Najbolje da nespavam nikako tokom noci....A jase bas ujutro osjecam najgore.Tako mi i neurolog kaze...Pita me jesam li najlosije ujutro....I kako odmice dan sve bolje,valjda se nadises kisika i bude ok...A najbolje se osjecam navece kada trebam na spavanje...I legnem super ujutro ustajem kao da sam cijelo vece kopala kanale....
Hvala vam puno javim vam sve.... ???

Osamucena

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #101 : Veljače 28, 2010, 13:03:23 poslijepodne »

Merci za skrge  ::)

frenky

• Forumas
    • Email
« Odgovori #102 : Ožujka 01, 2010, 00:27:22 prijepodne »
Sorry,šala mala.
frenk

darko09

• Full Member
« Odgovori #103 : Ožujka 01, 2010, 12:13:28 poslijepodne »
Probaj sa ovim . Ako ti se nosnice po noći zatvore i to je uzrok hrkanja sigurno će ti pomoći . Ja ih imam ( koristim sam za desnu nosnicu ) i moji ukućani su se preporodili.

http://shop.ebay.com/?_kw=NASAL%20DILATORS&_fcid=53&_localstpos=&_sticky=1&_stpos=&gbr=1

Osamucena

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #104 : Ožujka 23, 2010, 13:10:11 poslijepodne »
Samo da se ukratko javim da kazem da se osjecam odlicno.
Problem je bio u losem disanju i po danu a noci je bilo sve gore.Dakle uz perporuku neurologa za neke vjezbe za disanje osjecam se super...
Imam i kapi i neku vodu za ispiranje nosa...Puno provodim vremena na polju,sto je njegova preporuka...Dakle ucim se disati kada se nisam dosad naucila.Hehehe
U glavnom nisam vise OSAMUCENA sada sam neosamucena....Hvala vam svima, koji ste mi pisali i zelim svako dobro, i svako da rijesi svoj problem  sto prije....

Osamucena

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #105 : Ožujka 23, 2010, 13:12:25 poslijepodne »
Probaj sa ovim . Ako ti se nosnice po noći zatvore i to je uzrok hrkanja sigurno će ti pomoći . Ja ih imam ( koristim sam za desnu nosnicu ) i moji ukućani su se preporodili.

http://shop.ebay.com/?_kw=NASAL%20DILATORS&_fcid=53&_localstpos=&_sticky=1&_stpos=&gbr=1
Imam takvo nesto slicno,kao guma malo jaca...Okruglo i stavi se u nozdrve da se rasire...
Ma imam preparata mnogo...Ali bitno je da se zna u cemu je problem i da se radi na tome....

Osamucena

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #106 : Ožujka 23, 2010, 13:13:18 poslijepodne »
Sorry,šala mala.
I ja sam se salila,al ti si malo bio i u pravu.... ;D

Plavuša

• Hero Member
  • ponekad sama sebi doktor
« Odgovori #107 : Ožujka 23, 2010, 14:01:38 poslijepodne »
Baš mi je drago da si riješila svoj problem!  :D  ;)
2006. interlaminectomia L4-L5