A čuj Besana ma teško je doć skinit se ,otuširat,uč,plivat,izać,otuširat,obrisat,obuć,i vratit se doma,ima tu tisuću poza a nemogu će su za isvest ako me mišići grču i nogu nemogu na sidalicu dignut bar za sad.Evo preostaje mi šetnja tako da sam jutros od 9 do sad doslovce lagano šetao i ako me sinoć bolilo u onom djelu g.. i ujedno u preponi ,e sad da li sam se malo prevorsirao neznam jer dok šetam granice boli nemam bar nekih 3 sata u komadu ako šetam zausatvim se negdi stojim,znači bez sjedenja,onda osjetim več grćenje.Eto ja bi volio da mogu izać po 5 puta po sat vremena van al skale me ubijaju jer ipak 4 kat mi je a lift nema,tako da idem 2 put tj jedan put ujutrood 9 do 12 ili 13 sati tako nešto van sljedi dnevni odmor popodnevni,i navećer oko 5 sati opet al malo manje .
Eto za sad ide dobro al me malo sad ovaj živac iznenadio skoro sam zaboravio bol i opet me podsjetilo sinoć,al nadam se da ništa nisam poremetio i to vidim po sebi samo mi nije jasno zašto taj živac sad tako reagira da boli malo mi sve to pravi pomutnju jer neznam tog momenta da li odmarati il nastavit sa šetanjem