Evo pored mojih dijagnoza sada osjecam (mada sam uvijek osjecao slabu tupu bol)izmedju lopatica jaku tupu bol i pritisak..totalna katastrofa..zato
Kicmenac totalno te razumijem..ova bol mi je 3x gora nego u donjem dijelu ledja koje inace imam..
Ova bol te psihicki ubija,ono bas se osjecas stresno..neku vece sam se preznojavo od tog pritiska,bas mi je trebala tableta za smirenje a nisam je imao..zena me izmasirala pa mi nekako bilo bolje..
Bio kod fizijatra pa me on malo prikljucio na struju,malo masaza,i cini mi se laser..bilo mi je bolje,smanjio mi je pritisak..
Kicmenac..dali ti pomozu Normabeli u smislu smanjenja pritiska boli ili cisto za smirenje?
Prijatelj mi se danas zali da ga boli noga zbog ozljede na nogometu..ja sam mu predlozio da zamjenimo bol

Potpisao bi odmah da slomiom ruku,nogu 5puta..a da imam zdravu kraljeznicu
Al jebiga..treba prihvatit situaciju i biti optimist..
Jedno pitanje za neura ili tko je upucen u problematiku...znaci imam na predjelu Th12/L1 drzomedijalnu protruziju diska a mene ne boli na tom dijelu toliko,vise povise (izmedju lopatica)..sad dali mi moze ta protruzija praviti problem prema gore?
evo slika
http://imageshack.us/f/804/img000100001.jpg/