E moja Ines kao što je reko GSM meni je također njega žao,al ti ne iznosiš prave činjenice.Ono što si prićala su sve netočni navodi a ti ako misliš da jesu podkrijpi to dokazima.O mojim informacijama i saznanjima nemoj trpati dotične doktore u taj koš jer oni nemaju veze sa tim to što su za mene jako dobri to nema veze sa informacijom,informaciju sam mogao dobiiti recimo i od nekog ko je bio tamo od pacjenata, al to još uvjek neznači da je informacija 100 % provjerena ,uopće nije bitno od koga je. jer nemam potrebu tebi podnosit račune.Ujedno da ti kažem ako misliš da si u pravu zna se zakonska procedura,pa ti onda prijavi doktore,ako stvarno misliš da si u pravu,ja da sam toliko siguran kao ti, da je u njima bio problem,da sam na tvom mjestu sigurno bi to napravio al sa argumentima, a nebi laprdao na forumu ma o kom se radilo da radilo.Jer imao sam slučaj protuzakonitih radnji HRT-a koji su mi tili nešto uvalit pa sam uzeo odvjetnika i riješio problem ,al bio sam siguran da sam u pravu ,to ti dajem kao primjer, a čisto sumljam da ćeš što napraviti, jer navedeni doktori o kojima si ti prićala su napravili svoj posao profesionalno i nemaju se čega bojati,a ti moraš znati ako to primjeniš u djelo da također možeš bit optužena za lažne iskaze .Ja mislim da ti malo više izmišljaš priće ,malo previše uveličavaš ,jer da imaš problem javila bi se svaki dan nebi banila jednom u dva miseca na forum,prema tome molim te ne prićaj gluposti i neistine o doktorima ,osoblju i cjelokupnoj bolnici,jer svi mi možemo izmislit neku priću .Također naglašavam da su pravila u bolnici ista za bilo kog pacjenta ,i da niko nije bio privilegiran kao ni oštećen u nekim stvarima.
U ostalom i ja sam operiran i dalje imam manje tegobe i također sam dobio sve papire nazad dok si ti izjavila da su ukradeni,e pa baš me zanima zašto nisu ukradeni i drugim pacjentima ,ma čista glupost bez argumenata.
Puno pozdrava i sriće tvom bratu, a ti se malo skuliraj,a ja komentare neću davati više na ovu temu tako da je bezpotrebno da pišeš bilo kakav post ,jer mislim da je to sve suvišno.
PS.Slučajno se ne navraća na forum ako neko ima takvih ozbijnih problema.