Autor Tema: kralježnica  (Posjeta: 5933 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

rosita

• Newbie
  • *
kralježnica
« : Studenoga 20, 2010, 15:03:40 poslijepodne »
FUNKCIONALNI STATUS
hod,uredan,pojačana L lordoza,kretnje kralježnice PVM napeta,bolna L, schober 6 lasegue obostrano neg.
kretnje u kukovima uredne,koljena hladna,bez izljeva i oteklina,kretnje uredne!
DIJAGNOZA
SY L, LS susp
molim objašnjenje za ovaj nalaz jer već mjesec dana ležim sa jakim bolovima u donjem djelu kralježnice i desnoj nozi! pijem movalis i zaldiar!

senainter

• Sr. Member
    • Email
Odg: kralježnica
« Odgovori #1 : Studenoga 20, 2010, 18:15:54 poslijepodne »
Mene zanimaju kakvi su to nekompetentni doktori da te puste tako da lezis u bolovima a da te ne posalju na MRI, da ne propisu blokade bar, nesto ??? Iz ovog sto si ti napisala nista se ne moze razumjeti niti postaviti tacna dijagnoza, ja samo vidim da se kao sumnja na ledja al nista nije uradjeno da se tacno napravi snimak.
Obavezno doktoru, pa neurohirurgu pa onda da on propise MRI da se vidi tacno sta je. Pa moze kraj svijeta doci ti ces jos lezati u krevetu sa tabletama protiv bolova, a pojma nemas sta ti je :D :D
L4-L5, L5-S1-diskus hernija
Siringomijelija
Skolioza 43 stepena torakalna, 20 stepeni lumbalno
Operacija u Vertebrisu 2011
Stanje: neureklo se :)

sneki

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #2 : Studenoga 21, 2010, 14:47:56 poslijepodne »
čudi me da ti ništa drugo nisu dali,ja sam 2 tj inekcije primala,pa blokade i odmah su me poslali da idem na magnetsku rezonancu,
a to savjetujem i tebi,jer  će ti jedino taj nalaz dati pravu sliku stanja tvoje kralježnice!!!!!
Probaj u nekoj privatnoj klinici gdje se može na uputnicu brže ćeš doći na red.
Kakvi su ti simptomi ???

sneki

• Newbie
  • *
    • Email
« Odgovori #3 : Studenoga 21, 2010, 14:49:30 poslijepodne »
aha ,vidim da si napisala da te boli noga i kičma,jesi prije imala takvih bolova ???