Autor Tema: KRALJEŽNICA  (Posjeta: 5487 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

nnikka

• Full Member
    • Email
KRALJEŽNICA
« : Rujan 01, 2008, 09:16:05 prijepodne »
MOLILA BIH ZA POMOĆ SVE KOJI ZNAJU DA MI NEŠTO OBJASNE .IMAM NEKO VRIJEME BOLOVE U DONJEM DIJELU KRALJEŽNICE,PILA SAM TABLETE ALI NEPOMAŽE ZATIM SAM NAPRAVILA CT KRALJEŽNICE I DOBILA OVAKVU DI        JAGNOZU     u seg.dorzo-medialna hernija IV diska širine 8mm sa širenjem prema lijevom lat.recesusu,reduciranog prednjeg epiduralnog prostora uz kompresiju duralne vreće.MOLIM VAS DA MI SE JAVITE SVI KOJI NEŠTO ZNATE O TOM .PUNO HVALA,,,                         

cindy

• Newbie
  • *
Odg: KRALJEŽNICA
« Odgovori #1 : Rujan 01, 2008, 09:56:02 prijepodne »
nikka.....
i ja imam slican problem, da li ti se bolovi javljaju duz noge (npr. meni je too u lijevoj )

kokolino

• Guru
  • Hero Member
« Odgovori #2 : Rujan 01, 2008, 21:38:02 poslijepodne »
8 mm je dosta. Bojim se da će operacija biti nužna. Treba ti pregled neurokirurga.Još jedna stvar ljudi jako je bitno na kojem aparatu vršite kompjutorsku tomografiju, svakako multislajz MSCT. Magnetska što jača, što više T jačine (Tesla). U Split je trenutno Magnetska najjača u KBC na lokalitetu Firula, u zagrebu mislim gore kod Kostovića je najjači CT, a Magnetska u pčoliklinici Sunce. Malo se raspitajte kod radiologa i neurokiruga oni vam znaju to do u detalje.

nnikka

• Full Member
    • Email
« Odgovori #3 : Rujan 02, 2008, 06:56:48 prijepodne »
hvala na obavjesti alim dali znaš o čemu se radi

nnikka

• Full Member
    • Email
« Odgovori #4 : Rujan 02, 2008, 06:59:12 prijepodne »
CINDY oprosti nisam jučer odgovorila ali.................da i bol mi se pojavljuje u nogama i to oštra jesi bila dok. i koja ti je dijagnoza

darko09

• Full Member
« Odgovori #5 : Rujan 04, 2008, 14:09:00 poslijepodne »
Otiđi na pregled u Dubrovnik.