Kraljeznica.com forum

Druge teme povezane s kralježnicom => Pitanja - zatražite pomoć i savjet => Autor teme: Kreso - Prosinac 21, 2009, 20:17:12 poslijepodne

Naslov: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 21, 2009, 20:17:12 poslijepodne
Prije jedno godinu dana pospremao sam garažu i pritom dignu ne tako težak teret koliko nezgodan. Dizanje sam odradio na brzinu pa tako i nespretno i užasno me je "presjeklo" u donjem lijevom dijelu leđa. Otišao sam na hitnu, poslikali su me i rekli da to nije ništa i da se kljukam sa voltarenima - deep heat. Kroz tjedan - dva to se nekako povuklo i ponovno pojavljivalo periodički uslijed nekog večeg i dužeg opterečenja, ali ništa strašno.

Sada ( u natrag mjesec dana ) desilo mi se da me donji dio leđa užasno boli i bol ne prolazi. Sve mi je to jako čudno jer recimo mogu napraviti čučanj, vježbe istezanja, sjediti, ali kada se nagnem u položaj kao da perem kosu iznad kade bol je gotovo neizdrživa! Isto tako dok sjedim sve je OK ( jakoooo maa bol, gotovo neprimjetna ), ali kada se ide dignuti sa stolca ne mogu se izravnati 15-ak sekundi! Sve mi to dosta teško pada jer sam dosta fizički aktivan i ovo me užasno sputava. Najteže mi pada što ne mogu zajahati bicikl i otiči na neku vožnju od 70+ km!

Prije tjedan dan ponovno sam otiša do doktorice, ponovno slikao kralježnicu ( RTG ) i opet je sve OK, ništa se ne vidi, sve je za 10, a mene i dalje boli!

Ljudi kaj da radim? Da idem dalje na neko slikanje; da odem direktno do neurokirurga pa da on pogleda; do fizijatra?

Danke!

P.S.
Ako postoji tema ili teme sa sličnim pitanjem i problemom ispričavam se, ali nisam pronašao tražilicom.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 21, 2009, 20:20:08 poslijepodne
Zaboravih dodati...

bio sam i na sportskoj masaži u 2 navrata, pa čak i kod kiropraktičara ( Vjekoslav Bolkovac ). Sve je to OK, ali nije dugoročno riješilo problem.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Joško - Prosinac 21, 2009, 20:29:28 poslijepodne
Pozdrav Krešo!
Dobrodošao na forum. Zatraži od svoje doktorice da te pošalje fizijatru na pregled. I bilo bi dobro kad bi mogao napraviti MR kralježnice koji ti, za razliku od RTG-a koji pokazuje koštane strukture, pokazuje meka tkiva (diskove) koja tebi najvjerojatnije rade problem. Kod neurokiruga ti nema smisla ići bez snimaka, prvenstveno MR-a.
Pogledaj/pročitaj malo teme vezane za vježbe kralježnice pa dok obaviš preglede i snimke polako kreni s vježbama, kreći se, hodaj što više...
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 21, 2009, 21:49:27 poslijepodne
Hvala ti na odgovoru!

OK, otići ću fizijatru na pregled pa onda vidjeti što će biti. Iskreno bojim se da me ne pošalju direktno na one beskonačne terapije, bez MR-a. Pod izlikom da je sve to ok, pa će malo vježbica i terapijice riješiti stvar jer dva puta sam potražio pomoć i oba puta su me šutnuli s odgovorom da je sve OK.

Što se tiće vježbi, sve ih znam napamet i u solidnoj sam fizičkoj kondiciji. Svaki dan vježbam te vježbe za kralježnicu od kada su me uhvatili ovi bolovi + vježbe za fleksibilnost kukova.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: trucker - Prosinac 22, 2009, 07:39:29 prijepodne
Citat:
ali kada se nagnem u položaj kao da perem kosu iznad kade bol je gotovo neizdrživa! Isto tako dok sjedim sve je OK ( jakoooo maa bol, gotovo neprimjetna ), ali kada se ide dignuti sa stolca ne mogu se izravnati 15-ak sekundi!

Kao da sebe gledam...isto je mene mučilo par godina ali nekako me "hvatalo" u intervalima.Najgore je bilo ujutro kad se trebalo sagnuti nad umivaonikom-nemoguća misija...
Moje mišljenje je :najprije napraviti MR
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 22, 2009, 09:32:44 prijepodne
Vidim u tvom potpisu da si se 4 godine natezao sa svojim problemom. Iako se ne razumijem u te stručne termine i dijagnoze vidim da si očito na kraju bio na nekoj operaciji. Ako si pisao o svojim tegobama i konačnom rješenju ajde stavi link da pročitam - da ne tražim sada po bespućima foruma.

Dakle prvo kod fizijatra na pregled, onda me on u biti šalje na MR pregled - ako smatra da je potrebno? Ako sam dobro shvatio.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denis - Prosinac 22, 2009, 09:50:23 prijepodne
Dobro došlicu želim Krešo!!

Vidim da te muči problm ko i sve nas ,moj savjet  napravi MR,neurolog,pa neurokirurg,možeš slobodno zaobić fizijatre,ne da ih omalovažavam al poslije mjesec dana oni nemaju više što radit sa tvojim problemom jer ga neće riješit ;)
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 22, 2009, 10:04:28 prijepodne
Kako dobiti uputnicu bez posjeta fizijatru? Direktno od svoje doktorice opće prakse? Znam da vjerojatno postoji opcija MR-a u privatnom aranžmanu, ali pretpostavljam da je tada cijena dosta visoka.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denis - Prosinac 22, 2009, 10:20:06 prijepodne
Krešo možda smo se krivo razumili ako si bio kod fizijatra probaj sa vježbama i terapijama jednu turu ako neide nemoj dozvolit da te dr opće prakse da te opet upućuje ,traži MR a naj vjerovatnije da ti odma neće dati nego RTG,pa CT pa MR sve ovisi kakav ti je doktor možda i da.privatno MR je 1600 kn,nemaš razloga plaćat nije ti koliko vidim hitno,tako da lipo jednim putem pomalo,ne dozvoli da nedaj bože dođe do akutnog stanja
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 22, 2009, 10:57:48 prijepodne
Ma krivo smo se shvatili jer ja još nisam bio kod fizijatra/fiziteraoeuta. Sada je jasnije!

Danke!  :)
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: madagaskar - Prosinac 22, 2009, 11:09:26 prijepodne
fizijatar če ti dati vježbe napamet koje če dati i bilo kome drugome. Dat če ti struje koje ti možda malo i pomognu. Probaj, nemaš šta izgubiti, osim vremena. Jedina pretraga koja če pokazati pravi uzrok tvog problema je magnetska rezonanca , i CT je OK ali on previše zraći. Zato ti je najpametnije dati 1600 kn i napraviti MR jer ti ga na uputnicu nitko neče dati sve dok ne budeš u groznom stanju. A zašto ne bi riješio svoj problem u startu dok ti se još nije oštetio ni jedan živac, dok nisi izgubio i vrijeme i živce kao mi te proveo mnogo vremena na bolovanju.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 22, 2009, 14:15:34 poslijepodne
Ovo djeluje kao dosta konkretan svjet. Nisam znao da je ta MR toliko skupa, pretpostavio sam da bi mogla biti do 1000kn, ali ne i da je toliko blizu 2000.
Baš sam razgovarao sa kolegom s posla pa mi je savjetovao ako već moram plačati da neka se raspitam kakve su cijene u susjednim državama kao BiH i Srbija. Ne znam koliko je to sigurno. Da li ima netko iskustva sa time?
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: NISAM Pegula - Prosinac 22, 2009, 14:26:36 poslijepodne
Samo uracunaj da kad se ovde snimas da mozes dobit povrat poreza.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: madagaskar - Prosinac 22, 2009, 15:08:25 poslijepodne
Pegula ti je dala odličan savjet. Samo jedan segment kralježnice ti košta 1600 kn, a ima 3 segmenta. 2 vrhunska neurokirurga su mi rekla da MR ne smije biti slabiji od 1,5 Tesla, pa pazi na to
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denis - Prosinac 22, 2009, 17:23:06 poslijepodne
Hm povrat poreza,e sad ovako sve godine sam predavao račune koje sam dobijao za plaćanje participacije kao i za MR te sve ljekove koji se plačaju i nisam nikad kune dobio od  povrata poreza
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: NISAM Pegula - Prosinac 22, 2009, 22:24:45 poslijepodne
ja bome jesam
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denis - Prosinac 22, 2009, 22:43:17 poslijepodne
reci mi formulu hehehe ;)
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 23, 2009, 09:20:10 prijepodne
Zanimljivo je ovo sa povratom poreza - jedan dobije drugi nikada. Hmm... Dakle šanse su 50:50.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denis - Prosinac 23, 2009, 09:23:01 prijepodne
Da napomenem uz debelu vezu nisam vidio para a iznos je bio bar nekih 800 kn kroz cijelu godinu,eto ostala mi veza a para nigdi :D :D
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 23, 2009, 09:40:34 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Pegula ti je dala odličan savjet. Samo jedan segment kralježnice ti košta 1600 kn, a ima 3 segmenta. 2 vrhunska neurokirurga su mi rekla da MR ne smije biti slabiji od 1,5 Tesla, pa pazi na to


Zar nije to sa snagom MR-a standardizirano, mislim na tih 1,5 Tesla? Nije valjda da moram prije snimanja tj. naručivanja provjeravati koliko je jeak MR uređaj?  ???
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denis - Prosinac 23, 2009, 09:52:49 prijepodne
Kreo ma svi uređaji su manje više isti ne razbijaj glavu uzmi uputnicu i odi to napravi ako ideš privatno,predaj za povrat možda ti se posreći
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 23, 2009, 10:18:21 prijepodne
Moram još vidjeti gdje je najbolje napraviti to snimanje. Imate neke preporuke? Ova cijena od 1600kn je svugdje ista ili je to neki prosijek?

Slučajno sam naletio na ovo...

http://www.nacional.hr/clanak/21409/uspanicio-sam-se-nakon-prve-operacije (http://www.nacional.hr/clanak/21409/uspanicio-sam-se-nakon-prve-operacije)
Magnetska rezonancija (MR) je skupi test koji može prikazati strukture leđa sa zadivljujućom preciznošću. Ne radi se rutinski već kad se planira kirurški zahvat ili kad se očekuje neuobičajen, ozbiljan uzrok bolova. Za većinu osoba s bolnim leđima ovaj test nije vrijedan truda, vremena niti novca. Iako može pokazati herniju diska, mnogo osoba s tim stanjem nema nikakvih simptoma. Stoga je teško biti siguran što je točno uzrok leđne boli.

Zvuči mi dosta kontradiktorno.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 23, 2009, 11:42:43 prijepodne
Evo, kao slijedeći korak naručio sam se kod fizijatra da me pregleda i da popričam sa njim. Daljnji koraci ovisit će o tom razgovoru i pregledu, tj. vidjet ću da li je to imalo smisla. Vjerojatno ću nakon tog pregleda na MR u neku polikliniku, naravno bez uputnice jer ju vrlo vjerojatno neću niti dobiti.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Plavuša - Prosinac 23, 2009, 19:37:46 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Magnetska rezonancija (MR) je skupi test koji može prikazati strukture leđa sa zadivljujućom preciznošću. Ne radi se rutinski već kad se planira kirurški zahvat ili kad se očekuje neuobičajen, ozbiljan uzrok bolova. Za većinu osoba s bolnim leđima ovaj test nije vrijedan truda, vremena niti novca. Iako može pokazati herniju diska, mnogo osoba s tim stanjem nema nikakvih simptoma. Stoga je teško biti siguran što je točno uzrok leđne boli.

Evo npr. kod mene MR prikazuje samo manju ekstruziju diska, a ja imam bolove do neba i očito oštećenja na više mjesta u kralježnici, a ne samo u tom jednom koji je vidljiv na MR. Zato sad idem na diskografiju - bolna, ali koliko sam čula i čitala točna pretraga kojom će se odrediti gdje me točno boli, a vjerojatno i što me boli.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denis - Prosinac 23, 2009, 20:37:10 poslijepodne
Renata da li znaš kako se odrađuje  pregled diskografija i koliko je on mjerodavan
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Plavuša - Prosinac 23, 2009, 21:59:46 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Renata da li znaš kako se odrađuje  pregled diskografija i koliko je on mjerodavan

Nažalost znam i čujem od onih koji su ga obavili da su otkrili uzrok svojih problema. Nadam se da će tako biti i kod mene jer više ne znam drugo što ću.
Zašto pitaš? Ti si protiv? Imaš drugi prijedlog? Rado slušam.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denis - Prosinac 23, 2009, 22:59:01 poslijepodne
Ne pitam tražim neki link koji pojašnjava kako se radi taj pregled.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: bojan - Prosinac 23, 2009, 23:00:46 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Slučajno sam naletio na ovo...
http://www.nacional.hr/clanak/21409/uspanicio-sam-se-nakon-prve-operacije (http://www.nacional.hr/clanak/21409/uspanicio-sam-se-nakon-prve-operacije)
Magnetska rezonancija (MR) je skupi test koji može prikazati strukture leđa sa zadivljujućom preciznošću. Ne radi se rutinski već kad se planira kirurški zahvat ili kad se očekuje neuobičajen, ozbiljan uzrok bolova. Za većinu osoba s bolnim leđima ovaj test nije vrijedan truda, vremena niti novca. Iako može pokazati herniju diska, mnogo osoba s tim stanjem nema nikakvih simptoma. Stoga je teško biti siguran što je točno uzrok leđne boli.
Zvuči mi dosta kontradiktorno.

Autor je sigurno vrsni znalac.
Njegov opus na stranici
http://www.nacional.hr/autor/16/Dean-Sinovcic/3 (http://www.nacional.hr/autor/16/Dean-Sinovcic/3)

Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Iako može pokazati herniju diska, mnogo osoba s tim stanjem nema nikakvih simptoma

Pa nece na MR ici netko tko nema problema. Autor je pobrkao ljude bez simptoma i osobe s bolnim leđima.
Na MR idu svi koji imaju ozbiljnije probleme s kraljeznicom. Ovdje svi znaju da velicina proturzije nije uvijek proporcionalna boli i problemima.
Mislim da je dobro znati stanje kraljeznice jer moze pomoci u promjeni stila zivota. Cak i kad tegobe nisu dramaticne.

Nece se valjda ici na CT koji koliko razumijem prilicno zraci.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: bojan - Prosinac 23, 2009, 23:19:44 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Prije tjedan dan ponovno sam otiša do doktorice, ponovno slikao kralježnicu ( RTG ) i opet je sve OK, ništa se ne vidi, sve je za 10, a mene i dalje boli!

Mozes mi molim te reci sto tvoja doktorica kaze na sve to.? Ne mogu vjerovati da zena ne zna biti proaktivna i predloziti daljnje korake koji su uobicajni kod ovakvih stvari.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 24, 2009, 16:06:31 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Prije tjedan dan ponovno sam otiša do doktorice, ponovno slikao kralježnicu ( RTG ) i opet je sve OK, ništa se ne vidi, sve je za 10, a mene i dalje boli!

Mozes mi molim te reci sto tvoja doktorica kaze na sve to.? Ne mogu vjerovati da zena ne zna biti proaktivna i predloziti daljnje korake koji su uobicajni kod ovakvih stvari.

Kako sam joj kod prvog posjeta ( prije slikanja ) rekao da sam zbog bolova i straha da se ne ozljedim ( eventualno još više ) prestao vježbati i baviti se nekim većim fizičkim aktivnostima dok ne dobijem potvrdu od liječnika kako mi nije ništa - nakon RTG-a u kojemu piše da je lumbalni dio u granicama normale - rekla je da slobodno nastavim sa vježbanjem, samo da malo više pazim i ne pretjerujem, dobio sam jedan letak sa nekoliko vrsta vježbi za kralježnicu i uputnicu za fizijatra, za što mi je rečeno da barem odem kod njega na pregled, ali se iz načina razgovora isčitavalo nešto kao - idi, ali i onako ti neće ništa pomoći.

Meni je to aspurdno jer ako u današnjoj modernoj medicini ne mogu ustanoviti uzrok boli u križima, pa kako se onda oni nose sa karcinomima i sličnim stvarima? Na kraju ispada da bi se trebao uvjeriti kako je meni stvarno super, da me ništa ne boli, nastaviti vježbati, zanemariti bol i sve 5!(?) A ovo sa MRom... pa to je nevjerojatno! Na RTG koji te pošteno ozrači uputnicu dobiješ na dobar dan, a za MR koji je detaljiniji i koji ne zrači ( ili minimalno ) za to neeeee, prvo se treba proći sve moguće zezancije i mjeseci pa onda eventualno. Nije mi jasno na temelju čega fizijatar propisuje terapiju / vježbe kada nema detaljan uvid u situaciju - a koji mu omogućuje MR? Malo apsurno ovako gledajući sa moje strane i sa mojom količinom saznanja o tome svemu, što nije previše, ali ipak...

Još nisam niti krenuo pošteno rješavati svoju situaciju, a već sam frustriran!  :-\
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 24, 2009, 16:16:56 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Evo npr. kod mene MR prikazuje samo manju ekstruziju diska, a ja imam bolove do neba i očito oštećenja na više mjesta u kralježnici, a ne samo u tom jednom koji je vidljiv na MR. Zato sad idem na diskografiju - bolna, ali koliko sam čula i čitala točna pretraga kojom će se odrediti gdje me točno boli, a vjerojatno i što me boli.

Uhh, ovo djeluje stvarno bolno i zastrašujuće!  :o

Kratki postupak:
Nakon sedacije bolesnik se postavi u potrbušni klečeći položaj na operacijski stol. Postavljena
mu je infuzija i monitorira se rad srca. Leđa se operu i pokriju kao i u svim drugim kirurškim
postupcima. Dugačkom tankom iglom, a uz pomoć rentgen aparata, ubrizgava se kontrastno
sredstvo u središte diska. Povećanje intradiskalnog tlaka trebalo bi izazvati konkordalne
bolove ukoliko je punktirani disk generator boli. Bitni dio ove pretrage je razgovor bolesnika i
doktora tokom ovog postupka. Slika koja se dobije na rentgenu samo je usputna potvrda
ustanovljenog nalaza.


http://www.stancic.eu/postupci/postupci_diskografija.pdf (http://www.stancic.eu/postupci/postupci_diskografija.pdf)
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jagef - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JoaquinJuins - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Philipfaw - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: NathanShest - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Stefanlarl - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LloydFlept - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jamessop - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RobertRaibe - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WilsonTaith - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: cvdap - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertdweds - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Williefat - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Carlosmak - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Hemor - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: bkdap - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Michaeldat - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Lesliekex - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: BradleyDen - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Donaldjatry - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: FredLindel - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ytaletiimr - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: KeithBuime - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: eugenegd60 - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: HarleyMod - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesHed - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Humberto30 - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Vonaldskids - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DoctorStexy - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesUting - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Michaelspara - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ButNow - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LonnyDunco - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamestuH - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Justinjaisp - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Stevengor - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jameskak - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: aligner_ztka - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertked - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jessecox - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: patricayx2 - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GeorgeX184 - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CorinneCha - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ptalethcdj - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Antoniachara - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Monaldskids - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MelvinGuemy - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MichaelCof - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Trealdskids - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dmhskcziz - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LavillIsoks - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: gennick[dbgshhndgzvbjgm] - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: atthewskata - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Bogdanpri - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: m3gaRoova - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dretenart - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: StephenPuche - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Albertstulp - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denniscerry - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Vjiupsziz - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidNaits - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kennethshelo - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: %Forum_nick% - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dannydug - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Cioi#genck[fzuwxsudU,2,5] - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Larrytow - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: EddieGug - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: migdap - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Williamwet - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DonnaecOli - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Sergsains - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: HaroldFak - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidBop - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: EugeneFat - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Edwinfruck - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ModesyZense - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Josephrarma - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MeganAgela - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CalvinTow - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GerardMona - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: XXXVIIEi - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MnoioKEk - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Thomasgew - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Valentina - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Terencevog - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WalterAnari - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Brucesed - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: BOStaw - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DennisNed - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GeorgePougs - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ascerce - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: IlyiaRum - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: btaletotmz - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Joycesuine - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RaymondSoori - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: EllisPoini - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Andrew - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Parties - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: NaKrutkAWecy - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidNaw - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dustinchoip - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LarryHaisa - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Yvojxaziz - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GrantRaw - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: KeithCak - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertbup - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Pestitutoma - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: tkaraul2 - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertpable - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Eddiejoymn - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: VeolaMahmo - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Frankhic - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Albertruirl - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kennethbinue - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GarlandPumma - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: barxasKeell - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dianedus - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ResidentSic - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Russellpergy - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: AluminDiept - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: hvdap - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: darrelldm60 - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Fenderuwe - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: BobbyDueds - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ManuelnUs - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DonaldRor - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: adult porn - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: AllenCoisa - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: KaitlynVorgo - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jamesjar - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ErnestoneaLf - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: XXXIXEi - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: onaldBem - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Charlesduext - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Wllkeiziz - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Douglasbus - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WillardOvene - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RobertNoifs - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RodneyLok - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Davidliz - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesTaw - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RaymondLouri - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WWUTimothy - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dfertamed - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Alehype - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamieFluet - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Timothydieds - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertsab - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Michaellog - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MarinkaKanall - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MichaelUnfon - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesWroth - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Josephswazy - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: PillsPailm - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: autogdap - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: PeterZew - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Haroldgow - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: FrankPravA - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Myzhraf - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidHot - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Thomasenviz - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CopperDiept - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: almafl3 - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jeffreyqueed - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: AnthonyHeake - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: dtaletiywc - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: italetzhcz - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ftaletfiza - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CargoDaype - Prosinac 24, 2009, 16:25:42 poslijepodne
Diskografija je detaljno (s gledista pacijenta) na forumu opisana vec barem 3 puta.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Neurokirurg - Prosinac 24, 2009, 17:47:49 poslijepodne
Low Back Pain ili bol u donjem dijelu ledja je najkompliciraniji i najkompleksniji problem sa kojim se susreće liječnik usko specijaliziran za liječenje bolesti kralješnice. Dijagnostika i liječenje ovog problema je dugotrajno i neizvijesno a zahtijeva veliki angažman liječnika i pacijenta. 90 posto liječi se individualno prilagodjenom fizikalnom terapijom........ U HR i EU trenutno ne postoji LAS EMNG koji omogućava približavanje uzroku boli i pronalaženju isshodišta boli a sve ostale metode kao i diskografija su invazivne.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Prosinac 24, 2009, 19:06:47 poslijepodne
Koliko je pametno u mojem slučaju posjetiti kiropraktičara sa RTG nalazom? Bio sam kod Bolkovca i bilo je OK, pa sam mislio možda ponovno svratiti do njega ovaj put sa RTG nalazom.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Plavuša - Prosinac 26, 2009, 18:43:02 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se

Uhh, ovo djeluje stvarno bolno i zastrašujuće!  :o
Kratki postupak:
Nakon sedacije bolesnik se postavi u potrbušni klečeći položaj na operacijski stol. Postavljena
mu je infuzija i monitorira se rad srca. Leđa se operu i pokriju kao i u svim drugim kirurškim
postupcima. Dugačkom tankom iglom, a uz pomoć rentgen aparata, ubrizgava se kontrastno
sredstvo u središte diska. Povećanje intradiskalnog tlaka trebalo bi izazvati konkordalne
bolove ukoliko je punktirani disk generator boli. Bitni dio ove pretrage je razgovor bolesnika i
doktora tokom ovog postupka. Slika koja se dobije na rentgenu samo je usputna potvrda
ustanovljenog nalaza.


http://www.stancic.eu/postupci/postupci_diskografija.pdf (http://www.stancic.eu/postupci/postupci_diskografija.pdf)

Meni to ne zvuči zastrašućuje jer sam igle u kralježnicu već dobivala kao neku vrstu blokade, a idem 30.12. u ambulantu za bol, pa pretpostavljam da će me opet "bosti u leđa". A što se tiče boli - boli me i ovako tako da pretpostavljam da me može boljeti možda malo jače nego što me boli sada. Tako sam si ja to zamislila. Ako ću time i sebi doktoru omogućiti postavljanje točne dijagnoze i konačno rješavanje bolova, a druga metoda ne postoji - izbor je i dalje na meni i ja sam odlučila.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denis - Prosinac 26, 2009, 19:00:43 poslijepodne
Renata nemoraš se bojat dobija sam blokade io kad sam vidio onu iglu patike su mi se tresle al kad je doktor piknuo u leđa nisam ni osjetio,mislim da taj pregled kao što sama kažeš nije bolniji od boli kralješnice.Meni je bila samo mala nelagoda kad sam osjetio iglu kao strano tjelo u kralješnici al boli velike nije bilo
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Siječanj 12, 2010, 17:33:39 poslijepodne
Evo da se javim...

Danas sam bio kod fizijatra na pregledu i nalaz je ovakav:

Rtg pokazuje osteeoratrotske promjene LS kralješnice uz suženje i.v. L4/L5 i L5/S1. Hod pete-prsti izvoid, kralješnica aplnairane C iL lordoze, PVM napeta i osjetljiva lumbalno, pokret inklinacija i reklinacija lagano kočena uz minimalnu osjetljivost. Čučanj izvodi uz bolove kod čučnja u LS, lasgue lijevo naznačen kod 70m st, nema ispada senzibiliteta na nogama. MTR simetrični.

Terapija je neki brojevi, pa stabilizacija LS, neki broj pa el. analgezija duž lijeve noge, opet broja pa laser po bolnim točkama lumbalno sve 10 puta pa kontrola.

Preporuča se EK-LS kralješnice u Daničićevoj.


Kako vam se ovo čini?  ???
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: madagaskar - Siječanj 12, 2010, 17:39:02 poslijepodne
Izgleda mi da si dobio fizikalne struje (laser) i analgetike. Trebao bi obaviti emng i CT ili MR ako ti fizikalna ne pomogne
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Plavuša - Siječanj 12, 2010, 17:41:32 poslijepodne
Kad krećeš sa terapijama?
Držim fige da će ti biti bolje poslije!  :)
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Siječanj 12, 2010, 18:02:37 poslijepodne
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači ) jer sam u dobroj fizičkoj konadiciji sa dobrim muskulusom i da bi tijelo trebalo brzo prihvatiti učinke terapije i vježbi. U slučaju da bude suprotno odnosno da nema poboljšanja ili se stanje ne-daj-bože pogorša tada ipak MR. Nije mi baš najjasnija ova pretraga EK-LS, neke priljepke stave po kralješnici pa mjere pokrete pri opterečenju... nisam siguran. Sa terapijama krečem već sutra!  :)
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Atleticar - Siječanj 12, 2010, 18:52:54 poslijepodne
Krešo ti si isto u banani ko ja,tip lud za sportom i fizičkom aktivnošću ,i onda dođe neko takvo sranje i čovjek poludi,kao rob u vlastitom tijelu,imaš volje da protrčiš 100 kilometara ,budeš cijeli dan u teratani,ALI NE MOZES....da poludis,a ja sam navrsio 17 godina i dođe ovo i ode sve kragu...ali neću sigurno dopustiti to da se desi da se ja ne mogu vratiti full sportu i opterećnjima,to je moja zakletva,to ziv ne smijem dopustiti...

I znam kako ti je sad...čovjek dobije osjećaj da trune...mene je strah da se ne počnem debljati ili naprotiv gubiti kile i i mišiće...da svaka curica na cesti ne postane jača od mene...ja se što prije moram vratiti u teretanu na full opterecenja pod svaku cijenu,to mi je glavni interes u zivotu i najveci prioritet.

Samo me strah da ne prodeš ko ja,pošto tvoja priča zvuči slično...prvo RTG,izgubiš pola godine na fizijatre i njihove gluposti,smiješna bolnička terapija uopće ne pomogne kao što nije ni meni (bazenčeki,strujice,masaže,UV itd itd) ,jer je takva bila moja priča,e tek nakon 6 mjeseci ona mene posalje neurokirurgu pa na MR...
Ja bi na tvom a i na svakom drugom mjestu bez obzira na sve napravio MR...sta je sigurno sigurno je...a prije il kasnije ćeš ionak završiti na MR-u...to je najbolje radi tebe samog,nikad ne znaš šta se skriva ,a da to ni ne znaš...
RTG ti je tehnologija 19 stoljeća jbg ga...najbolja za snimanja lomova kostiju,a za sve ostale li-la...

ISKRENO se nadam da će ti sve biti sve najbolje pa da opet ides FULL GAS sa sportom i normalnim zivotom,a isto zelim i sebi i to sto prije.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Plavuša - Siječanj 12, 2010, 18:58:21 poslijepodne
Krešo, mislim da imaš dobru fizijatricu i da ti je dala dobre terapije i savjete. Naš Neuro je napisao svoj zadnji post na temu kako po redu započeti i obaviti liječenje.
Za ovu pretragu koju spominješ jesam čula i mislim da nije loša za obaviti s obzirom da očito imaš dobru muskulaturu i dobro razvijene mišiće.
Slušaj savjete fizijatra, nemoj pretjerivati i držim fige!
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Siječanj 12, 2010, 19:30:07 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Krešo ti si isto u banani ko ja,tip lud za sportom i fizičkom aktivnošću ,i onda dođe neko takvo sranje i čovjek poludi,kao rob u vlastitom tijelu,imaš volje da protrčiš 100 kilometara ,budeš cijeli dan u teratani,ALI NE MOZES....da poludis,a ja sam navrsio 17 godina i dođe ovo i ode sve kragu...ali neću sigurno dopustiti to da se desi da se ja ne mogu vratiti full sportu i opterećnjima,to je moja zakletva,to ziv ne smijem dopustiti...

I znam kako ti je sad...čovjek dobije osjećaj da trune...mene je strah da se ne počnem debljati ili naprotiv gubiti kile i i mišiće...da svaka curica na cesti ne postane jača od mene...ja se što prije moram vratiti u teretanu na full opterecenja pod svaku cijenu,to mi je glavni interes u zivotu i najveci prioritet.

Samo me strah da ne prodeš ko ja,pošto tvoja priča zvuči slično...prvo RTG,izgubiš pola godine na fizijatre i njihove gluposti,smiješna bolnička terapija uopće ne pomogne kao što nije ni meni (bazenčeki,strujice,masaže,UV itd itd) ,jer je takva bila moja priča,e tek nakon 6 mjeseci ona mene posalje neurokirurgu pa na MR...
Ja bi na tvom a i na svakom drugom mjestu bez obzira na sve napravio MR...sta je sigurno sigurno je...a prije il kasnije ćeš ionak završiti na MR-u...to je najbolje radi tebe samog,nikad ne znaš šta se skriva ,a da to ni ne znaš...
RTG ti je tehnologija 19 stoljeća jbg ga...najbolja za snimanja lomova kostiju,a za sve ostale li-la...

ISKRENO se nadam da će ti sve biti sve najbolje pa da opet ides FULL GAS sa sportom i normalnim zivotom,a isto zelim i sebi i to sto prije.

Potpuno se razumijemo!  ;D
Ove godine sam čak imao namjeru kupiti novi mtb za prave pothvate i odvoziti dva maratona i opaliti na neke epske vožnjice po par planina koje još nisam obiša i onda ovo sr... Već skoro 2 mjeseca stvarno trunem i ne osjećam se baš najbolje, ovo je već pitanje psiho-fizičkog zdravlja! Gledam svaki dan bicikle kako mi skupljaju prašinu, girja kraj ormara namiguje mi da ju zgrabim i swingam, ali ništa... koma! Pričekat ću da obavim ove pretrage u Daničićevoj pa da vidim. 1600kn za MR mi je HT umjesto FS bicikla!  ;) Šala, naravno!  ;D
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Siječanj 12, 2010, 19:35:02 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Krešo, mislim da imaš dobru fizijatricu i da ti je dala dobre terapije i savjete. Naš Neuro je napisao svoj zadnji post na temu kako po redu započeti i obaviti liječenje.
Za ovu pretragu koju spominješ jesam čula i mislim da nije loša za obaviti s obzirom da očito imaš dobru muskulaturu i dobro razvijene mišiće.
Slušaj savjete fizijatra, nemoj pretjerivati i držim fige!

Da, čuo sam da je jako dobra i svi ju hvale! Ovo "nemoj pretjerivati" mi najteže pada, ali nemam izbora, barem za sada.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Plavuša - Siječanj 12, 2010, 19:39:42 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Potpuno se razumijemo!  ;D
Ove godine sam čak imao namjeru kupiti novi mtb za prave pothvate i odvoziti dva maratona i opaliti na neke epske vožnjice po par planina koje još nisam obiša i onda ovo sr... Već skoro 2 mjeseca stvarno trunem i ne osjećam se baš najbolje, ovo je već pitanje psiho-fizičkog zdravlja! Gledam svaki dan bicikle kako mi skupljaju prašinu, girja kraj ormara namiguje mi da ju zgrabim i swingam, ali ništa... koma! Pričekat ću da obavim ove pretrage u Daničićevoj pa da vidim. 1600kn za MR mi je HT umjesto FS bicikla!  ;) Šala, naravno!  ;D

Nemoj otpisati ni maratone ni vožnjice biciklom. Prvo se oporavi kako treba, obavi pretrage koje treba da utvrdiš točno stanje i onda polako dalje. Žurba je najgora stvar kad je u pitanju kralježnica. Na dobrom si putu i samo tako nastavi!  :)
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: goga - Siječanj 12, 2010, 20:21:07 poslijepodne
Krešo najbolje da zaključaš te bicikle i daš ključ nekome da ti neznaš gdje je tako da ih nemožeš vidjeti. Bolje uzmi ručnik i odi za sada negdje plivati ako imaš u blizini zatvoreni bazen. Prije ćeš se oporaviti i ponovo sjesti na bicikl.  :)
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: besana - Siječanj 12, 2010, 23:21:58 poslijepodne
Prilikom jedne fizikalne terapije i sali u kojoj sam radila vjezbe bio je i bickl, koji sam ja slucajno pogledala, a moj doktor ce na to:" ti to ne smijes ni pogledati, ne do ti Bog da vozis biciklo"
Kada sam mu rekla da kod kuce imam steper, dobar, nov, on mi je hladno rekao da ga prodam.
A vidim, citam, ovdje dosta vas krizoboljaca vozi biciklo. Pa sad, ko je ovdje lud, ko zbunjen, a ko normalan?  ;D
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denis - Siječanj 12, 2010, 23:31:32 poslijepodne
Besana vožnja bicikle se preopručuje al bicikle sobne ili citybike al sve ostale u kojima je kralješnica u nepravilnom položaju nijsu dobre,naravno vožnja bicikle nije dobra u akutnim bolovimajer se ipak sjedi na njoja sjedenje je smrt za kralješnicu ;)

Krešo na dobrom si putu samo polako bez žurbe,i nastavi s daljnjim pretragama koje idu po redu.
Sretno ;)
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: NISAM Pegula - Siječanj 12, 2010, 23:52:09 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Gledam svaki dan bicikle kako mi skupljaju prašinu, girja kraj ormara namiguje mi da ju zgrabim i swingam, ali ništa...
Ne spominji skupljanje prašine...uh...zadnjih godinu dana jedino mi je s kostima i očala za plivanje skinuta prašina, a skupljaju je skije,pance,Kona, raznorazna oprema za kapiranje...Uh kad počnem prodavat bit će za 7-8 magnetskih hehe hehe hehe
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jagef - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JoaquinJuins - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Philipfaw - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: NathanShest - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Stefanlarl - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LloydFlept - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jamessop - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RobertRaibe - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WilsonTaith - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: cvdap - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertdweds - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Williefat - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Carlosmak - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Hemor - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: bkdap - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Michaeldat - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Lesliekex - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: BradleyDen - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Donaldjatry - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: FredLindel - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ytaletiimr - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: KeithBuime - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: eugenegd60 - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: HarleyMod - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesHed - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Humberto30 - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Vonaldskids - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DoctorStexy - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesUting - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Michaelspara - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ButNow - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LonnyDunco - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamestuH - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Justinjaisp - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Stevengor - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jameskak - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: aligner_ztka - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertked - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jessecox - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: patricayx2 - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GeorgeX184 - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CorinneCha - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ptalethcdj - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Antoniachara - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Monaldskids - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MelvinGuemy - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MichaelCof - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Trealdskids - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dmhskcziz - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LavillIsoks - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: gennick[dbgshhndgzvbjgm] - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: atthewskata - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Bogdanpri - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: m3gaRoova - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dretenart - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: StephenPuche - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Albertstulp - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denniscerry - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Vjiupsziz - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidNaits - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kennethshelo - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: %Forum_nick% - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dannydug - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Cioi#genck[fzuwxsudU,2,5] - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Larrytow - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: EddieGug - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: migdap - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Williamwet - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DonnaecOli - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Sergsains - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: HaroldFak - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidBop - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: EugeneFat - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Edwinfruck - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ModesyZense - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Josephrarma - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MeganAgela - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CalvinTow - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GerardMona - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: XXXVIIEi - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MnoioKEk - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Thomasgew - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Valentina - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Terencevog - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WalterAnari - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Brucesed - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: BOStaw - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DennisNed - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GeorgePougs - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ascerce - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: IlyiaRum - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: btaletotmz - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Joycesuine - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RaymondSoori - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: EllisPoini - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Andrew - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Parties - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: NaKrutkAWecy - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidNaw - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dustinchoip - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LarryHaisa - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Yvojxaziz - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GrantRaw - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: KeithCak - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertbup - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Pestitutoma - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: tkaraul2 - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertpable - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Eddiejoymn - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: VeolaMahmo - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Frankhic - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Albertruirl - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kennethbinue - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GarlandPumma - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: barxasKeell - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dianedus - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ResidentSic - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Russellpergy - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: AluminDiept - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: hvdap - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: darrelldm60 - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Fenderuwe - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: BobbyDueds - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ManuelnUs - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DonaldRor - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: adult porn - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: AllenCoisa - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: KaitlynVorgo - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jamesjar - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ErnestoneaLf - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: XXXIXEi - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: onaldBem - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Charlesduext - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Wllkeiziz - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Douglasbus - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WillardOvene - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RobertNoifs - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RodneyLok - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Davidliz - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesTaw - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RaymondLouri - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WWUTimothy - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dfertamed - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Alehype - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamieFluet - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Timothydieds - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertsab - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Michaellog - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MarinkaKanall - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MichaelUnfon - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesWroth - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Josephswazy - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: PillsPailm - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: autogdap - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: PeterZew - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Haroldgow - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: FrankPravA - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Myzhraf - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidHot - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Thomasenviz - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CopperDiept - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: almafl3 - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jeffreyqueed - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: AnthonyHeake - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: dtaletiywc - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: italetzhcz - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ftaletfiza - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CargoDaype - Siječanj 13, 2010, 11:17:51 prijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Siječanj 13, 2010, 13:38:57 poslijepodne
Hvala vam svima na lijepim i ohrabrujućim odgovorima! Danas sam se naručio na onaj spomenuti EK-LS i čeka se do 27.01. Tih dva tjedna ne djeluje mi puno, taman ću do tada završiti sa terapijom. Današnja prva terapija prošla je OK, struja, traka za hodanje i laser ili tako nešto.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Siječanj 13, 2010, 13:40:34 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Dr. je rekla da me za sada neće slati na MR jer nema potrebe za zračenjem ( MR ipak nešto malo zrači).

Citam vise clanaka, i u svakom pise da MRI ne zraci....

Da i ja sam isto pročitao u člancima i na forumu da ne zrači, ali dr. kaže da ipak nešto zrači, naravno ne kao rtg, ali ipak... Ne vjerujem da je to nešto što bi trebalo zabrinjavati, osim možda trudnice i tome sl.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jagef - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JoaquinJuins - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Philipfaw - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: NathanShest - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Stefanlarl - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LloydFlept - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jamessop - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RobertRaibe - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WilsonTaith - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: cvdap - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertdweds - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Williefat - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Carlosmak - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Hemor - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: bkdap - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Michaeldat - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Lesliekex - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: BradleyDen - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Donaldjatry - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: FredLindel - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ytaletiimr - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: KeithBuime - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: eugenegd60 - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: HarleyMod - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesHed - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Humberto30 - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Vonaldskids - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DoctorStexy - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesUting - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Michaelspara - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ButNow - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LonnyDunco - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamestuH - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Justinjaisp - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Stevengor - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jameskak - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: aligner_ztka - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertked - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jessecox - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: patricayx2 - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GeorgeX184 - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CorinneCha - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ptalethcdj - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Antoniachara - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Monaldskids - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MelvinGuemy - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MichaelCof - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Trealdskids - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dmhskcziz - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LavillIsoks - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: gennick[dbgshhndgzvbjgm] - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: atthewskata - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Bogdanpri - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: m3gaRoova - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dretenart - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: StephenPuche - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Albertstulp - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denniscerry - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Vjiupsziz - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidNaits - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kennethshelo - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: %Forum_nick% - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dannydug - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Cioi#genck[fzuwxsudU,2,5] - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Larrytow - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: EddieGug - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: migdap - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Williamwet - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DonnaecOli - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Sergsains - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: HaroldFak - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidBop - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: EugeneFat - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Edwinfruck - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ModesyZense - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Josephrarma - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MeganAgela - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CalvinTow - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GerardMona - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: XXXVIIEi - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MnoioKEk - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Thomasgew - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Valentina - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Terencevog - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WalterAnari - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Brucesed - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: BOStaw - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DennisNed - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GeorgePougs - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ascerce - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: IlyiaRum - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: btaletotmz - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Joycesuine - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RaymondSoori - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: EllisPoini - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Andrew - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Parties - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: NaKrutkAWecy - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidNaw - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dustinchoip - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: LarryHaisa - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Yvojxaziz - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GrantRaw - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: KeithCak - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertbup - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Pestitutoma - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: tkaraul2 - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertpable - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Eddiejoymn - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: VeolaMahmo - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Frankhic - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Albertruirl - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kennethbinue - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: GarlandPumma - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: barxasKeell - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dianedus - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ResidentSic - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Russellpergy - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: AluminDiept - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: hvdap - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: darrelldm60 - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Fenderuwe - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: BobbyDueds - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ManuelnUs - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DonaldRor - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: adult porn - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: AllenCoisa - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: KaitlynVorgo - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jamesjar - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ErnestoneaLf - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: XXXIXEi - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: onaldBem - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Charlesduext - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Wllkeiziz - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Douglasbus - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WillardOvene - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RobertNoifs - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RodneyLok - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Davidliz - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesTaw - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: RaymondLouri - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: WWUTimothy - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Dfertamed - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Alehype - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamieFluet - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Timothydieds - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Robertsab - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Michaellog - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MarinkaKanall - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: MichaelUnfon - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: JamesWroth - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Josephswazy - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: PillsPailm - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: autogdap - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: PeterZew - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Haroldgow - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: FrankPravA - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Myzhraf - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: DavidHot - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Thomasenviz - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CopperDiept - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: almafl3 - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Jeffreyqueed - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: AnthonyHeake - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: dtaletiywc - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: italetzhcz - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: ftaletfiza - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: CargoDaype - Siječanj 13, 2010, 13:42:54 poslijepodne
Prije bih rekao da je to ona shema "Ne zelim ti dat uputnicu, pa ti evo neka polu-informacija", hehe.

Sretno
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: besana - Siječanj 13, 2010, 13:58:20 poslijepodne
Sretno i od mene  :)
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: madagaskar - Siječanj 13, 2010, 14:53:21 poslijepodne
Slažem se sa GSM-om, MR ne samo da nema štetnog zracenja po pacijenta već je dobra magnetoterapija
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: davor - Siječanj 13, 2010, 21:51:23 poslijepodne
Već smo nekoliko puta konstatirali na forumu da su terapije po HZZO standardu najobičnije s****e, i da mogu biti samo kontraproduktivne, a nikako konstruktivne....ljudi pa sve te fizijatre je vrijeme pregazilo toliko da ne znaju razliku izmedju CT i MRI.....

Bio, vidio, isprobao, osjetio....tako da znam o čemu pričam....


Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Plavuša - Siječanj 13, 2010, 22:11:23 poslijepodne
Samo registrirani članovi mogu vidjeti linkove. Registriraj se ili Prijavi se
Već smo nekoliko puta konstatirali na forumu da su terapije po HZZO standardu najobičnije s****e, i da mogu biti samo kontraproduktivne, a nikako konstruktivne....ljudi pa sve te fizijatre je vrijeme pregazilo toliko da ne znaju razliku izmedju CT i MRI.....

Bio, vidio, isprobao, osjetio....tako da znam o čemu pričam....




I ja se slažem s tobom Davore jer svaki puta sam do sada poslije terapija i to poludovršenih završavala na štakama. Npr. moj svekar od 70 godina ima dijagnozu lumboishialgia i kad dođe na terapije dobije potpuno iste terapije kao i ja. Mislim da je to dovoljno za reći. Ali ne krivim ja za to fizijatre. Trebam im dati modernu opremu i obuku. Kad im spomenem ekstenzomat i McKenzie vježbe samo me blijedo gledaju. Čak i oni mlađi. Svi rade po programu iz škola starom 100 godina i to je to.
Ali se ipak nadam da će nekome terapije pomoći i da će izbjeći daljnju bol i eventualnu operaciju. A to isto želim i Kreši!  ;D
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Denis - Siječanj 13, 2010, 22:32:13 poslijepodne
U dugogodišnjem iskustvu sa terapijama što po toplicama kao i terapijama u samom gradu, velike su razlike u aparatima.U razgovorima sa tisuću fizijatara jedino što vrijedi je UZ,hidromasaža i manaualna masaža, te vrste terapija nedaju baš rado svim pacjentima.Sve ostale struje koliko sam upoznat nisu od neke koristi,al imaju neki učinak kod lakših tegoba.Ja osobno mislim da su meni te možda struje i pomagale u smislu smirivanja bolova,dok sam sa bazenom uz i hidromasažama puno više dobijao snage i brže vraćao stopalo u prvobitno stanje.E sad se mislim koliko su mi sve te struje pomogle jer sam nakon toliko godina postao imun na njih ,te i na najačoj snazi nebi ih osjećao,uz to se pitam,zašto je <Neuro zatekao još goru situaciju koja nije bila prikazana na slici MR,da li su mi te struje toliko godina primajući ih čak i pogoršale stanje,mislim da će to ostat i dalje meni nepoznanica a mislim i fizijatrima kojimi neće moć dati odgovor na isto.Naravno odgovor znam koji ću dobit u prvom kontaktu sa fizijatrom,a to je da sam glup što sam išo na operaciju,al ču im bez ustručavanja reć da su njihove terapije pokazale korak uspjeha prema nazad.
ETo da ne blatim sve te fizijatre razumijem ja njih al po meni je to samo odugovlačenje problema,jer neki mehanički kvar nemože poraviti niti jedna struja ni vježba ,naravno mislim na teže slučajeve,samo može dobar mehaničar tj Neurokirurg.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Mara - Siječanj 14, 2010, 18:55:09 poslijepodne
A možda jednom do nas dođe i jedan ovakav uređaj:

http://www.youtube.com/watch?v=Y6kAZr6BUc0# (http://www.youtube.com/watch?v=Y6kAZr6BUc0#)

Ili tko više voli pismeno objašnjenje:

http://backandneck.about.com/od/medicalimaging/a/mrneurography.htm (http://backandneck.about.com/od/medicalimaging/a/mrneurography.htm)

Spomenula sam tu pretragu jednom liječniku koji me zaprimio u bolnicu (u naivnoj vjeri da negdje u Hrvatskoj već postoji primjerak tog stroja), pa me dotični doktor blijedo gledao, kao o čemu ja to.






Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Siječanj 28, 2010, 16:39:30 poslijepodne
Fizikalna terapija je gotova! Jućer sam bio na EK-u LS pretrazi u Daničićevoj ( Dom Sportova ) i sada čekam termin da dođem do doktorice fizijatrice na pregled.

Što se tiće trenutnog stanja... Moram priznati da se osjećam puno bolje i onaj početni osječaj ukočenosti i polagano uspravljanje nakon sjedenja ili nekog nagnutog položaja je nestao! Jupiii!!!  :D
Još osjećam malu bol u tom donjem lijevom dijelu i ponekad lagano u nozi, ali to je toliko malo i rijetko da imam osječaj kako to osjetim samo kada se sjetim da nekada boljelo i onda se prisjetim! Valjda neka obrnuta autosugestija! Hehehe  ;D

Uglavnom nastavljam kod kuće sa svježbama i polako ću ubacivati treninge sa minimalnim težinama + aerobni, da se do malo toplijih dana vratim u formu. Naravno još trebam vidjeti što će doktorica reči, a trebam i podignuti EK LS nalaz.
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Plavuša - Siječanj 28, 2010, 16:49:06 poslijepodne
Čestitam! Što se tiče daljnjeg vježbanja u teretani, predlažem da ne žuriš, da pričekaš odgovor fizijatrice što misli o tome kako dalje - da ne upropastiš sav trud oko terapija! Sretno dalje!
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: Kreso - Siječanj 28, 2010, 18:27:42 poslijepodne
Hvala!  :)

Ne, ne zanima me tretana. Takav način vježbanja sam nekako prirodnim tijekom jednostavno prerasao, tj. više mi nije odgovarao. Sada mi je puno interesantnije vježbanje sa kettlebellom, ali treba znati i imati pravilnu tehniku, ali vježbe su stvarno odlične za snagu, explozivnost i izdržljivost!  :)

Slažem se da treba pričekati završni pregled, samo malo sam nestrpljiv!  ;D
Naslov: Odg: Lumbalni dio kralježnice
Autor: vlado - Siječanj 28, 2010, 23:33:18 poslijepodne
moj križni put je počeo u božidarevićevoj koja je koilko čujem(usporedba sa drugim) još uvijek korak ispred svih ali ih je malo vrijeme sa aparaturom pregazilo,uglavnom pomaci su bili na bolje ali mi ide na živce kad ulovim ritam terapije onda je kraj pa se naruči kod fizijatra (čekam do 10-ak dana) koji kaže opet ispočetka (pa opet 10-ak dana čekanja do terapije) sve isto i tako 3-4 runde sa malim izmjenama i na kraju efektivno 40 terapija a ukupno provedeno vrijeme na bolovanje 4 mj. pa nije ni čudo da nam je zdravsto u banani