Prije jedno godinu dana pospremao sam garažu i pritom dignu ne tako težak teret koliko nezgodan. Dizanje sam odradio na brzinu pa tako i nespretno i užasno me je "presjeklo" u donjem lijevom dijelu leđa. Otišao sam na hitnu, poslikali su me i rekli da to nije ništa i da se kljukam sa voltarenima - deep heat. Kroz tjedan - dva to se nekako povuklo i ponovno pojavljivalo periodički uslijed nekog večeg i dužeg opterečenja, ali ništa strašno.
Sada ( u natrag mjesec dana ) desilo mi se da me donji dio leđa užasno boli i bol ne prolazi. Sve mi je to jako čudno jer recimo mogu napraviti čučanj, vježbe istezanja, sjediti, ali kada se nagnem u položaj kao da perem kosu iznad kade bol je gotovo neizdrživa! Isto tako dok sjedim sve je OK ( jakoooo maa bol, gotovo neprimjetna ), ali kada se ide dignuti sa stolca ne mogu se izravnati 15-ak sekundi! Sve mi to dosta teško pada jer sam dosta fizički aktivan i ovo me užasno sputava. Najteže mi pada što ne mogu zajahati bicikl i otiči na neku vožnju od 70+ km!
Prije tjedan dan ponovno sam otiša do doktorice, ponovno slikao kralježnicu ( RTG ) i opet je sve OK, ništa se ne vidi, sve je za 10, a mene i dalje boli!
Ljudi kaj da radim? Da idem dalje na neko slikanje; da odem direktno do neurokirurga pa da on pogleda; do fizijatra?
Danke!
P.S.
Ako postoji tema ili teme sa sličnim pitanjem i problemom ispričavam se, ali nisam pronašao tražilicom.