Da se Neuro i Židov vrate Vama opet treba trodimenzionalni doktor. Da li ste radili EMG? MOžete li stajati na nogama? Kkao gon idite doktoru , ne nekom od ona dva gdje ste bili već trećem.Sretno 
...dosad sam radio 2X EMG prvi put privatno sa nekim gumenim katodicama (mislim da je tako nešto bilo) dakle bez bockanja, očitane su neke promjene navodno nezabrinjavajuće da bi indicirale operaciju, i taj drugi put skoro prije 4 god na klasičan način bockanjem pa mi se i doktorica ubola i doslovno usrala za sebe kao koju će bolest dobit od mene

glupača a koju ću ja dobit od nje

nije joj ni palo na pamet, smirio sam je kad sam joj rekao da sam aktivni DDK (krv), neiskustvo se moglo rezat nožem u njenom slučaju pa me i ona nasanjkala i skoro doslovce prepisala nalaz s ovod prvog EMG-a

, ako nekog zanima ko bi pomogao mogu prepisat vrijednosti očitane u oba EMG-a

.....nedavno sam bio kod neurologa koji te nalaze nije ni htio da vidi

.......a između ostalog je taj neurolog napisao ;-
Neurološki status: Laseque negativan. MTR na nogama bez asimetrije, živahni obostrano.
Hod na peti lijevo slabije izvodi. Osjet javlja urednim. Sfinktere kontrolira.
...neurološkim pregledom na stolu, neurolog je ustanovio da ovo što me sad boli nije mnogo problematično jer imam dobre reakcije i da je lokalnog karaktera te da mi cijelu moju sliku prekriva vratna kralježnica koja je navodno u gorem stanju, te mi je rekao da napravim RTG C kralježnice kako bi se locirao problem, pa potom da taj problem pogledamo s CT očitavanjem

...jasno da trebam napraviti i novi CT LS kralježniceod nivoa L4 do S1, o kojem sam već prićao da sam narućen 15.01.
...inaće ja sam poprilično pokretan, klinički izgledam jako dobro, problem je u jutro malo obuć čarape, radim vježbe od kojih mi je ponekad bolje a ponekad i nije , sjedenje me strašno unazađuje ustvari iskrivljuje osobito kad sjedim u autu iskrivi me maximalno hodajući se ispravim ali evo već 18-ti dan još nisam bitnije bolje od ovog gore navedenog, popijem ponekad Zaldiar i Normabel od 2 ili 5 mg,B-complex i mažem se deep reliefom, masiram Zepterovim ručnim maserom i guram bolovanje jer priroda mog posla je prilično fizička ...
Zdravi bili i veseli život cijeli !