Autor Tema: Molim pomoc i savjet oko odabira mjesta terapije  (Posjeta: 5505 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

rea

• Newbie
  • *
Molim pomoc i savjet oko odabira mjesta terapije
« : Siječnja 26, 2009, 12:18:55 poslijepodne »
Pozdrav forumaši,
budući sam u tijeku službeno mi dodijeljene fizikalne terapije, te sam zaključila da po njenom završetku idem na dodatnu privatnu terapiju kako bi se što prije vratila u formu i zbog pristupa koji očekujem da će biti individualniji, nakon istraživanja i prikupljanja informacija shvatila sam da bi htjela otići na terapiju u Pulu u polikliniku Peharac ili u Zagreb u polikliniku Ligament na Trgu sportova.
Kako još nisam sto postotno sigurna što bi izabrala od ovo dvoje molim vas da mi na temelju svojih znanja, iskustava ili informacija koje posjedujete pomognete u odabiru. Dakle pitanje glasi poliklinika Peharac ili Ligament ili nešto treće i sa kojim razlogom ili argumentima?
Unaprijed zahvaljujem,
pozz rea

denis 68

• Hero Member
    • Email
Odg: Molim pomoc i savjet oko odabira mjesta terapije
« Odgovori #1 : Siječnja 28, 2009, 21:52:57 poslijepodne »
Rea moj konačni odgovor Peharc ;)

GSM

• Gost
« Odgovori #2 : Siječnja 28, 2009, 21:55:56 poslijepodne »
Svi ih hvale 100 na sat, ja im se javio faxirao cca. 15 nalaza/misljenja/otpusnih pisama, poslao MR slike mailom (cisto da imaju sto vise info.) - nitko mi se nije javio. Sramota.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #3 : Siječnja 28, 2009, 22:01:09 poslijepodne »
GSM teško ih je dobiti al nije to samo vama , to je svima tako ja kad zovem Zagreb nikad mi se niko  ne javlja ;) a ujedno tamo se dolazi po debeloj preporuci eto nisam za taj sistem rada al što se može  ???
« Zadnja izmjena: Siječnja 28, 2009, 22:02:43 poslijepodne denis 68 »

GSM

• Gost
« Odgovori #4 : Siječnja 28, 2009, 22:03:59 poslijepodne »
Meni su se javili, i dogovorili se samnom da im se javim faxom/emailom zbog dokumenata. Dobro, necemo vise o tome, samo sam rekao moje kratko iskustvo s njima.

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #5 : Siječnja 28, 2009, 22:12:15 poslijepodne »
Ma ssve ok znam zato i govorim svugdi je to ista pašta ;)

rea

• Newbie
  • *
« Odgovori #6 : Siječnja 29, 2009, 00:38:42 prijepodne »
GSM jel se tebi to nisu javili kod Peharca? Ja sam ih danas zvala bili izrazito ljubazni i informirali me o svemu, trebam se narucit za pregled par dana prije i onda po pregledu odmah se ostaje na terapiji. Pregled kosta 350 kn, dan terapije 400 kn, a smjestaj u apartmanu od 180 - 220 kn. Dobra cifra ali sam je spremna platit ako ce me vratiti u normalu jer ove terapije koje trenutno provodim u dodijeljenim mi toplicama nisu bas, propisan mi je Mc Kenzie a terapeuti koji vode vjezbe nisu zavrsili tecaj, pa nemam pojma koje vjezbe radim, al valjda su dobre za moje probleme?!
Denis i GSM hvala na javljanju. Pozz.
rea