Autor Tema: Molim sve nazočne da mi daju mišljenje koji je put naj ispravniji do ozdravljenj  (Posjeta: 30313 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

denis 68

• Hero Member
    • Email
Odg: Molim sve nazočne da mi daju mišljenje koji je put naj ispravniji do ozdravljenj
« Odgovori #18 : Siječnja 11, 2009, 21:15:09 poslijepodne »
Teško si pitanje postavio Denise, jer kako vidimo po našim iskustvima, teško se dođe do prave dijagnoze, potom do pravilnog liječenja a i promjene načina života koju nam bolest nameće. Koliko sam mogla shvatiti iz tvojih postova, tebe ipak ne boli toliko da moraš stalno piti lijekove, pa je onda možda i bolje da ne žuriš na operaciju. Osim toga, u mirovini si, pa ako nemaš neuroloških ispada, zbilja ne moraš žuriti. Kako mi je pojasnila jedna sestra u bolnici, operacija je hitna kada bol nikako ne prestaje, kada otkazuju noge i ruke i posebno - kada se više ne može kontrolirati mjehur i u krajnjim slučajevima - stolica.  

Worfe, petica za komentar  :)
ah da zaboravih reć jasna neboli me puno  al sam radi iste bio u ORTOPEDSKOJ BOLNICI BIOGRAD 6 puta po mjesec i pol toliko o mojim bolovima al čovik je zvjer izdrži sve,sam da ja budem ko moj did njega zmija ugrizla pa zmija krepala a njemu ništa ,a bome neće ni mene kralješnica ubit daću joj ja papra ja ću nju izludit hehheheheh samo šetat i izluđivat je pa nek pati nek me moli da se odmorim a ja ću vikat ne još jošš :D :D :D :D

Jasna

• Hero Member
Odg: Molim sve nazočne da mi daju mišljenje koji je put naj ispravniji do ozdravljenj
« Odgovori #19 : Siječnja 12, 2009, 11:33:21 prijepodne »
ah da zaboravih reć jasna neboli me puno  al sam radi iste bio u ORTOPEDSKOJ BOLNICI BIOGRAD 6 puta po mjesec i pol toliko o mojim bolovima al čovik je zvjer izdrži sve,sam da ja budem ko moj did njega zmija ugrizla pa zmija krepala a njemu ništa ,a bome neće ni mene kralješnica ubit daću joj ja papra ja ću nju izludit hehheheheh samo šetat i izluđivat je pa nek pati nek me moli da se odmorim a ja ću vikat ne još jošš :D :D :D :D

Denise, nisam znala da te toliko boli. Priznajem da ne bih imala živaca toliko to trpjeti. Vrlo vjerojatno bih se odlučila na operaciju, samo da se riješim bolova.

Operacija L4/L5 2007. godine

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #20 : Siječnja 12, 2009, 11:47:07 prijepodne »
Čuj Jasna nije da toliko boli al me sputava u bilo kakvim aktivnostima više ide na živce kažem sad zimo gore jel hčladnoću ne trpim nikako a u proljeće mi najbolje,čudna je ta naša kralješnica nekom više smeta zimi hladnoća nekom više jugo i tolpije vrijeme,,ko če to znat svima nama je drukčije a ujedno još možda me više na hladnoću boli jel mi je naznačena kronićna lumboishijalgija al izdržat će mo mi  to sve samo što manje mislit o tom ;)

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #21 : Siječnja 18, 2009, 23:55:04 poslijepodne »
Evo vidim da je ova tema stala neznam u čemu je problem dal je toliko teška il tog puta nema hm :'(

worf

• Hero Member
« Odgovori #22 : Siječnja 19, 2009, 08:10:56 prijepodne »

Denise, nisam znala da te toliko boli. Priznajem da ne bih imala živaca toliko to trpjeti. Vrlo vjerojatno bih se odlučila na operaciju, samo da se riješim bolova.

Denis bi se volio operirat,al nema "muda" da legne na operacijski stol :D
Samo se ti Denise drži divljeg kestena i njegovih nadnaravnih moči :D :D :D :D :D
Moramo graditi tvornice lijevom rukom,u desnoj ruci držati pušku,a s obje noge gaziti crve.
Ernesto Che Guevara

VENCEREMOS

denis 68

• Hero Member
    • Email
« Odgovori #23 : Siječnja 20, 2009, 00:31:44 prijepodne »

Denis bi se volio operirat,al nema "muda" da legne na operacijski stol :D
Samo se ti Denise drži divljeg kestena i njegovih nadnaravnih moči :D :D :D :D :D
Ha hahah Worf drago mi da znaš da nemam muda hahahha :D :D :D :D :D  ;)