Uf, moram priznati da se nisam nadala ovako brzim odgovorima. Svima puno hvala. Zelim samo reci da postujem doktore opce prakse. Nije lako raditi s ljudima i to takav odgovoran posao. Predzadnji put kad sam bila kod lijecnika (to je bio prvi puta nakon pet godina), u jednom trenu sam pomislila kako ce doci policija. Neki je covjek poceo vikati, prijetiti... svi su bili ljuti jer cekaju i prije nego je ovaj izazvao skandal... mozete zamisliti kako su tek bili ljuti nakon sto je ovaj pola sata galamio.
Znam da ovaj zivot ne moze biti savrsen (sto ukljucuje drzavu, zdravstveni sustav, moje zdravlje...) ali vjerujem da imam pravo na detaljniji, strucniji pregled (ako neki jednostavniji pregledi kazu da je sve ok, a mene neprestano boli). Buduci da: radim od svoje punoljetnosti i da na prste mogu izbrojiti svoje dane bolovanja, da uredno placam sve svoje obveze drzavi i da znam kako ova neprestana bol nije nesto sto sam si umislila... vjerujem da zasluzujem bolje. Isto tako smatram da je bolje dati par tisuca kn za neke preglede, nego za nekoliko godina par desetaka tisuca kn za operaciju ili operacije, pa za toplice, itd.
Odlucila sam pokusati pronaci odgovore preko neta, tj. zatraziti drugo misljenje. A, poucena iskustvom, forum je bio prvi korak (moj muz, kazu, boluje od celijakije i danas lakse zivimo s tom bolesti jer smo "surfanjem" pronasli udrugu celijakicara).
Da ne duljim...

vidim da je Neurokirurg zaista doktor (mislim, nije da ste si samo uzeli taj naziv
Stoga... imam pitanje. Kome da se obratim, koga da zovem kako bih se narucila za pregled (inace, zivimo relativno blizu Zagreba)?
Jos jednom... od srca svima hvala.